DYREKOMMUNIKASJON

nybegynnerkurs

DYRE
KOMMUNIKA-
SJON

nybegynnerkurs

DU kan lære å

KOMMUNISERE MED DYR

Jeg følger deg opp påepost. Jeg elsker å kommunisere med dyr! Det har endret livet mitt, både personlig og profesjonelt.

Grunnkurs i dyrekommunikasjon i OSLO lørdag og søndag 20-21 januar kl 09.30-16. Vil du lære å snakke med dyrene? Endelig setter jeg opp et nytt grunnkurs. Vi møtes for to fine og lærerike dager. Du får møte andre som tenker på dyrene slik du gjør. Ingen forkunnskaper kreves, dyrene og jeg lærer deg alt fra begynnelsen av.

Jeg har valgt ut dyr som skal være dyrelærere på kurset. Du får snakke med katt, hest og hund, og kanskje andre dyr også. Deltakere som ønsker det kan ta med bilde av sitt dyr, så snakker vi med hverandres dyr også. (Ingen deltakere tar med dyr i kurslokalet)

Pris: 3900 kr.
Rabatt: Har du gått kurset før, og vil delta på nytt? Da får du kurset til HALV PRIS, kun 1950 kr.
Sted: Haraldsheim vandrerhjem lørdag og søndag 20-21 januar kl 09.30-16. Du kan også bestille overnatting der, kontakt stedet direkte på telefon 22222965.
Bindende påmelding på VIPPSeller betal med kort nedenfor.  NB jeg har eget vippsnummer for kurs, det er 445566. Skriv mailadressen din under beløpet når du vippser.
Ønsker du heller faktura? Send meg en SMS på 40841784 med navn og mailadresse eller skriv i kommentarfeltet under. Det er mulig å dele beløpet i 2 fakturaer dersom du ber om det når du melder deg på.
Velkommen på kurs! Jeg gleder meg!
Dyr har tilgang til en visdom og en kjærlighetskraft som vi mennesker trenger. Dyr har en god og positiv energi, derfor føler vi oss vel sammen med dem. Jeg begynte å kommunisere med dyr for min egen del. Siden 2007 har dyretolk vært mitt yrke. Det er så fint å hjelpe dyr og eiere. Jeg har lært mye av samtalene med dyr, og jeg vet at jeg vil fortsette å lære av dyrene så lenge jeg lever!

Lær å kommunisere med dyrene du også! Alle kan lære! Dette kurset får du tilgang til med en gang du har meldt deg på! 

Velger du nettkurs kan du se det når du vil. 

Personlig oppfølging! Du kan spørre meg via epost mens du ser kurset eller ringe meg. Jeg hjelper deg gjerne!

Ingen forkunnskaper kreves.

Du trenger ikke ha egne dyr for å delta. På kurset får du kommunisere med en katt, en hund og en hest! Det er bare å glede seg!

Nettkurs fungerer like bra som oppmøtekurs.  Du deltar hjemmefra, og slipper tid og kostnader til reise, overnatting, dyrepass og/eller barnepass.  Bli med fra din egen stue på mobil, nettbrett, mac eller PC. Du ser og hører meg, og alt jeg deler på skjermen. Jeg gir deg personlig oppfølging på epost.  Du får kursbevis etterpå.

Gratis nybegynnerkurs: Hvis du melder deg på Dyretolkskolen får du kurset gratis. På dyretolkskolen får du lære mye. Da får du bli med på nettundervisning minst tre til fire kvelder i måneden (eller se opptak når du vil)  i 18 måneder. Betalingen kan deles opp. Ingen forkunnskaper kreves, og du kan melde deg på nå. Du får delta gratis på nybegynnerkurset når du melder deg på hele Dyretolkskolen. Les om skolen her: Dyretolkskolen

Se film om dyrekommunikasjon og Dyretolkskolen her:

 

 

 

PÅMELDING

-NYBEGYNNER-

ENGANGSBETALING

Du betaler
alt på en gang

kr 3900

totalt kr 3900

-NYBEGYNNER-

DELBETALING

Du deler beløpet
i tre innbetalinger

kr 1400

totalt 4200 ,-

-REPETISJONSPRIS NYBEGYNNERKURS-

ENGANGSBETALING

HALV PRIS for deg som
vil gå kurset en gang til

kr 1950

totalt 1950 ,-

Dersom du ikke får til å betale med kortet ditt ovenfor, send meg en mail til post@sisselgrana.no eller en SMS til 40841784  så hjelper jeg deg.

EN DRØM

Det var ein draum som gjekk i oppfyllelse då eg byrja på Dyretolkskolen.

Marit Hesvik

JEG KLARTE DET!

Trodde aldri at jeg skulle få ”til det” men er nå i full gang med å snakke med dyr.

Christina Mattsson

EN NY VERDEN

Jeg vil takke Sissel for at hun har åpnet en helt ny verden for meg. Jeg trodde aldri jeg kunne klare å kommunisere med dyr, men der tok jeg feil.

Anne Karin Bjørke

MER INFO

HVORDAN FÅR JEG NYBEGYNNER KURSET GRATIS?

Hvis du melder deg på Dyretolkskolen (med bindingstid) får du nybegynnerkurset som en bonus, helt gratis. 

LES MER OM DYRETOLKSKOLEN HER

KAN ALLE LÆRE Å KOMMUNISERE MED DYR?

Ja. Du har sikkert erfart at det er lurt å lytte til magefølelsen eller intuisjonen din. Alle mennesker har medfødte evner, men de fleste trenger å gå på kurs for å ta evnene sine i bruk.  

Telapatisk kommunikasjon er medfødte evner alle har. Det kan kanskje sammenlignes med å gå på et kurs i italiensk. På nybegynnerkurset lærer du det grunnleggende. Hvis du vil bli dyktig til å snakke italiensk, må du øve. Etter kurset kan du går Dyretolkskolen og lære enda mer.

På kursene lærer du det grunnleggende for å kommunisere med katter, hester, hunder, fugler, gårdsdyr og ville dyr. Noen ganger kommuniserer vi med hverandres dyr, men du trenger ikke ha egne dyr for å delta. 

KAN JEG SPØRRE OM DET JEG LURER PÅ, OG FÅR JEG PERSONLIG VEILEDNING?

JA!  Der du ser kurset kan du skrive melding til meg og spørre når du lurer på noe. Du kan også ringe meg på 40841784. Jeg hjelper deg gjerne! 

HVORFOR MEDITERER VI PÅ KURSET?

Meditasjon er å gå inn i en tilstand med fred og indre ro. Da har vi ikke tanker som surrer, og da slapper vi av. Det er nødvendig for å kunne ta imot de små signalene dyrene sender til oss. Derfor får du prøve flere meditasjoner på kurset.

HVOR LENGE HAR JEG TILGANG TIL KURSET?

Du kan se kurset når du vil. Du har tilgang i 4 uker.  

Vilkår for påmelding til kurs

Vilkårene finner du HER 

Interessert i kurs eller time? Se menyen over

KONTAKT MEG

"A YEAR FROM NOW YOU MAY WISH YOU HAD STARTED TODAY"

DERSOM DU HAR SPØRSMÅL ANGÅENDE KURS, TIMER ELLER NOE ANNET SÅ HØRER JEG GJERNE FRA DEG.

Telefon: 40 84 17 84 
Epost: post@sisselgrana.no

Alle timer foregår på telefon. 
Sissel Grana AS,  Solliveien 7, 3150 Tolvsrød
Org.nr.: 993 203 971 MVA

Bankkonto: 2505.02.47700
Vipps: 332211 (skriv om du betaler for time eller kurs)

BESTILL:    time

Siden du er her tenker jeg at du ønsker en time til deg selv eller til dyret ditt. Eller kanskje du vil utvikle dine egne evner og muligheter?

Da har du kommet til riktig sted. Jeg hjelper deg gjerne!

 

HEALER, DYRETOLK & ÅNDELIG LÆRER

TELEFON
408 41 784

MAIL
post@sisselgrana.no

ADRESSE
Sissel Grana AS, Solliveien 7, 3150 Tolvsrød (NB! Kun postadresse. Alle timer foregår på telefon.)