Web Analytics

HEI, JEG ER SISSEL 

SIDEN DU BESØKER NETTSIDEN MIN ØNSKER DU KANSKJE EN TIME ELLER Å UTVIKLE DINE EGNE EVNER? DA HAR DU KOMMET TIL RETT STED.

 

Jeg har alltid vært glad i dyr. I barndommen var dyrene mine beste venner.

Jeg er gift med Paal.  Vi deler hus med barna, kattene og hundene våre. 

Jeg elsker å lære og utvikle meg. Derfor har jeg en 7-årig utdannelse fra universitetet. Jeg er også utdannet rideinstruktør og hundetrener, og jeg har jobbet med dyr på heltid i Norge og utenlands. Jeg er godt skolert innenfor det «alternative», med kurser og utdannelser innen dyrekommunikasjon, sjamanisme, mediumskap, enhetsterapi, hypnoterapi, regresjonsterapi med mer.

Etter hvert tok de medfødte evnene mine stadig mer plass i livet mitt. I 2007 sa jeg opp en ledende stilling for å leve av evnene mine. Jeg har aldri angret på det, for det finnes vel ikke noe mer meningsfullt enn å få lov til å hjelpe mennesker og dyr.

Det er mange titler som kan brukes om jobben jeg gjør, dyretolk, klarsynt, medium, healer, sjaman og så videre. Jeg hjelper mennesker og dyr ved å bruke evnene mine og samarbeide med de gode kreftene som hjelper oss. 

 

Mitt mål er å gjøre livsveien for andre lysere. Du kan bestille telefontime eller gå kurs hos meg. Jeg har flere nettkurs.

Jeg har også vært i flere artikler i media, du kan lese de ved å trykke HER

HVEM ER DU OG HVA KAN JEG HJELPE DEG MED? 

Siden du er her tenker jeg at du ønsker en time til deg selv eller til dyret ditt. Eller kanskje du vil utvikle dine egne evner og muligheter? Da har du kommet til riktig sted. Jeg hjelper deg gjerne!

Hvis du er dyreeier lurer du kanskje på hvordan dyret ditt har det. Hva vil dyret fortelle deg? 

Jeg kommuniserer også med menneskesjeler. Det er mye healingkraft i slike samtaler. Jeg kan også gi healing fra mine varme hender. Kanskje du har kommet til et punkt i livet der du kjenner at NÅ er tiden inne til å utvikle deg selv. 

Hos meg kan du ta timer i selvutvikling og delta på spennende kurs. Alle mennesker har evner. Kanskje lengter du etter indre ro og en følelse av «mening» i livet ditt? Hvem er du? Og hvilke kvaliteter og muligheter har din sjel? Mange forteller at det føles som å «å komme hjem» når de får lære av meg. Som en kursdeltaker sa: Det er godt for sjelen å være elev her!

Velkommen skal du være!

 
«DET ER ALDRI FOR SENT Å BLI DEN DU ØNSKER Å VÆRE, BEGYNN ENDRINGEN I DAG»
 
Ønsker du å forstå dyrene bedre eller lære mer om selvutvikling?
 
BESTILL TIME

EN SPESIELL RO


 Hesten min og jeg er ofte med på Sissel´s  felleshealing. Det gir en helt spesiell ro og mulighet for kroppen til slippe spenninger og ubehag.

Eli Marie Jensen

ANBEFALER SISSEL


Jeg anbefaler Sissel og alle hennes tilbud på det varmeste.

Ragna Søberg

EN NY VERDEN


Jeg vil takke Sissel for at hun har åpnet en helt ny verden for meg. Jeg trodde aldri jeg kunne klare å kommunisere med dyr, men der tok jeg feil.

Anne Karin Bjørke