Web Analytics

TIMEBESTILLING

Her kan du bestille time

Jeg jobber på telefon, og ringer deg når timen begynner. Du kan bestille time nedenfor. Ønsker du å dele opp beløpet, velg Klarna.

Jeg ønsker ingen opplysninger på forhånd. Send kun bilde uten annen informasjon på epost før timen. Du kan spørre om det du lurer på når vi snakker sammen.  

DYRETOLK: Jeg kommuniserer med dyret ditt. Du trenger ikke være sammen med dyret mens samtalen pågår. Jeg jobber ikke med savnede dyr. 

MEDIUMSKAP: Jeg snakker med avdøde eller noen i sier "ikke har språk",  som mennesker i koma, demente eller psykisk utviklingshemmede. 

HEALING: Til mennesker og dyr

SELVUTVIKLING:  Unn deg å bli kjent med deg selv på et dypere plan, med sjelen din. Vil du høre om du har levd før eller få kontakt med dine usynlige hjelpere?  Står du fast? Trenger du hjelp med relasjoner? Timen er din, og vi jobber med det du trenger. Du trenger ikke ha bestemt deg på forhånd, jeg jobber intuitivt og etter ditt ønske. 

Nedenfor får du tilgang til kalenderen, der du kan reservere timen din og betale trygt og enkelt med Klarna, Visa- eller Mastercard. Velg ønsket time. Når du har bestilt får du en epost med bekreftelse med info om hvor du sender bilde.  Prisene er inkl. MVA.

HASTETIME ELLER TIME PÅ ETTERMIDDAG/KVELD/HELG:  Avtal på SMS eller ring  40841784. Pristillegg 500 kr.

Du kan også avtale dag og tid for din time på telefon 40841784. Du får da vite hvor du skal sende bilde, og etterpå betaler du til Vippsnummer 33 22 11. Skriv mailadressen din under beløpet i vipps. 

 BESTILL NEDENFOR: 

TJENESTER

Pakketilbud 4 dyretolktimer

Spar opptil 1100 kr.  Dyrene må ha samme eier. Velg dag og tid for den første timen i kalenderen. Tid for de siste timene avtaler vi på mail eller telefon. Timene må brukes innen 2 år fra kjøpsdato, og ubrukte timer refunderes ikke. Telefontime 25 min. Kr 6500

VELG

Pakketilbud 4 timer for mennesker

Spar 1100 kr. Unn deg å bli kjent med din egen sjel, og skap gode endringer i livet ditt. Velg dag og tid for den første timen i kalenderen, tid for de andre timene avtaler vi senere. Timene må brukes innen 2 år fra kjøpsdato, og ubrukte timer refunderes ikke. Telefontime 4x 50 min. Kr 8800

VELG

Selvutviklingstime 50 min

Unn deg å bli kjent med sjelen din, og skap positive endringer i livet ditt. Vi jobber med det du ønsker:  Healing, selvutvikling, reading, kommunikasjon med dine hjelpere, regresjon, mediumskap, veiledning eller kontakt med dine hjelpere. Telefontime 50 min. Kr 2500

VELG

Dyretolktime

Sissel kommuniserer med dyret ditt. Du kan snakke med dyret ditt, med Sissel som tolk. Telefontimen varer i 25 minutter. Kr 1900

VELG

Oppfølgingstime Dyretolk

Oppfølgingstime for dyr  Sissel har kommunisert med tidligere. Du kan snakke med dyret ditt, med Sissel som tolk. Telefontimen varer i 25 minutter.  Kr. 1700.

VELG

Mediumtime 50 min

Kommuniser med en avdød. Sissel snakker med sjelen til mennesker og dyr. Timen kan også brukes til samtale med en person i koma/psyksisk utviklingshemmet/dement eller andre det sies at "ikke har språk". 2500 kr. 

VELG

Mediumtime 25 min

Kommuniser med en avdød. Sissel snakker med sjelen til mennesker og dyr. Timen kan også brukes til samtale med en person i koma/psyksisk utviklingshemmet/dement eller andre det sies at "ikke har språk". 1900 kr. 

VELG

Healingtime 50 min

Privattime healing. Hvis du ønsker det kan vi også snakke sammen på telefon. 2500 kr. 

VELG

Healingtime 25 min

Privattime healing. Hvis du ønsker det kan vi også snakke sammen på telefon. 1900 kr. 

VELG

OM TIMENE

DYRETOLKTIME


Lurer du på hva dyret ditt ønsker å fortelle deg? Det vet jeg!

Du sender meg bilde av dyret ditt på epost. Jeg gjennomgår samtalen med deg på telefon. Du kan stille spørsmål til dyret, eller be meg formidle noe fra deg til til dyret. Du trenger ikke være sammen med dyret mens samtalen pågår. Jeg kommuniserer med et dyr per time.

Jeg kan kommunisere med sjelen til døde dyr også. En slik samtale er mulig fordi sjelen lever, det er bare kroppen som er død. Bestill mediumtime. 

Jeg jobber ikke med savnede dyr.

Hvis du ikke eier dyret selv, må du ha fått tillatelse fra eieren før du bestiller time.

Hvis du mistenker at dyret ditt er sykt, kontakt dyrlegen.

Jeg ringer deg når timen begynner.

Når du har bestilt timen, får du en mail med info om hvor du skal sende bilde av dyret ditt. Om bildet er gammelt eller nytt spiller ingen rolle, men velg et bilde der dyret ser mot fotografen. Det skal kun være bilde av dyret, ingen andre mennesker eller dyr. Min mailadresse er [email protected] Merk mailen med dato og klokkeslett for timen. Ikke gi andre opplysninger om dyret i mailen. Timen varer i ca. 25 min.

Rabatt: Dyr jeg har snakket med før kan bestille oppfølgingstime til rabattert pris. 

TIMER FOR MENNESKER


Telefontime for mennesker varer i ca 50 min. Jeg jobber intuitivt, og du kan velger hva vi skal arbeide med, ofte er vi innom flere av punktene nedenfor.

  • Samtale
  • Kontakt med dine hjelpere
  • Veiledning
  • Reading, kommunikasjon med sjelen din og gode energier du har rundt deg
  • Selvutvikling
  • Healing
  • Regresjon. Tidligere liv kan ofte belyse noe du opplever nå. 
  • Mediumskap: Jeg kan kommunisere med sjelen til en som har gått bort. Sjelen lever selv om kroppen er død, derfor er en slik samtale mulig. 
  • Kommunikasjon med sjeler vi sier at ikke har språk, for eksempel mennesker i koma, babyer, demente, psykisk utviklingshemmede med flere.

Pakketilbud, Spar 1100 kr på på å kjøpe 4 timer. 

HEALING FRA VARME HENDER - PRIVATTIME


Velg 25 og 50 min time. 

Når timen skal begynne ringer jeg til deg, og du gir meg da navn og fødselsdato på den/de jeg skal sende gode energier til. Jeg trenger ikke bilde.

Den som melder på har et etisk ansvar. Du kan melde på deg selv, dine dyr og dine mindreårige barn. Alle over 18 år må ha gitt deg sitt samtykke før du melder dem på.

Merk at jeg har en gruppehealing den andre tirsdagen i hver måned fra kl. 20 til 21. Det er rimeligere å delta der enn å ha privattime. Du får like god healing på gruppetime som på privattime, men på gruppehealingen ringer jeg deg ikke.  LES MER OM GRUPPEHEALING HER

MEDIUMTIME


Velg 25 og 50 min time. 

Timen kan brukes til samtale med en som er død, eller til en vi sier at ikke har språk, eksempel person i koma, dement, psykisk utviklingshemmet el. 

Send bilde på epost av den jeg skal snakke med. 

Når timen skal begynne ringer jeg til deg. Du kan kommentere og spørre underveis i timen. 

OFTE STILTE SPØRSMÅL

EN SPESIELL RO


 Hesten min og jeg er ofte med på Sissel´s  felleshealing. Det gir en helt spesiell ro og mulighet for kroppen til slippe spenninger og ubehag.

Eli Marie Jensen

ANBEFALER SISSEL


Jeg anbefaler Sissel og alle hennes tilbud på det varmeste.

Ragna Søberg

EN NY VERDEN


Jeg vil takke Sissel for at hun har åpnet en helt ny verden for meg. Jeg trodde aldri jeg kunne klare å kommunisere med dyr, men der tok jeg feil.

Anne Karin Bjørke