Web Analytics

DYRETOLKSKOLEN

deltidsutdanning

Dyr snakker til de som lytter

VIL DU LÆRE?

DYRETOLK

SKOLEN

deltidsutdanning

Dyr snakker til de som lytter

VIL DU LÆRE?

Dyrene snakker til de som lytter. På dyretolkskolen lærer du dyrenes eget språk: Telepati. 
Ingen forkunnskaper kreves. ALLE kan lære.
 Kos deg med videoen. 

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.

-Dette er skolen jeg skulle ønske fantes da jeg ville lære dyrekommunikasjon. 

Skolen kan delbetales. Alle kan lære. 

Du kan melde deg på og begynne NÅ. Gå gjennom nettundervisningen i ditt tempo, og få personlig veiledning fra Sissel Grana på epost og i samtaler. Om 18 måneder får du kursbevis på at du er dyretolk. Påmelding lenger ned på siden. 

Skolen er en nettbasert deltidsskole, som du fint kan ta ved siden av jobb eller andre studier. Det er løpende opptak, du kan begynne i dag.

Det er ikke innleveringsoppgaver, prøver eller eksamen. Du lykkes gjennom å være med.  

Tidligere elever har sagt at de skulle ønske at Dyretolkskolen aldri tok slutt! Flere velger å fortsette til rabattert pris. 

I kursportalen finner du enkelt inspirerende undervisning. I tillegg møtes vi noen ganger online for undervisning, spørsmål og svar.  Det er alltid mulig å se opptak.

Du får lære om dyr og dyrekommunikasjon. Du lærer å meditere, bruke evnene dine og «lese» energier. Vi kommer inn på mange spennende emner som healing, reading, mediumskap, klarsynthet, hjelpere, gode energier rundt oss, og mye mer. Kunnskap og spirituell utvikling går hånd i hånd.

Mange sier det føles som «å komme hjem», da de fant Dyretolkskolen. Endelig fant de mennesker de deler tanker, holdninger og verdier med. På skolen har de funnet venner for livet. Skolen har egen facebookgruppe med et hyggelig fellesskap. 

Du får personlig oppfølging av meg. Du kan spørre under liveundervisning og vi kan sende meldinger i kursportalen. Du får også tre gratis privattimer på telefon med meg. Da får du personlig veiledning, og kan spørre om det du vil.

Rabatter: Elever får 20 % rabatt på andre kurs og timer med meg. 

DATOER FOR NETTUNDERVISNING finner du nederst på siden. 

Sissel er en fantastisk kursleder, hun gir av seg selv og sine gaver. Man kommer i kontakt med folk som har samme interesse som en selv, og får venner for livet! Anbefaler alle som vil forstå dyr å melde seg på!  Elisabeth Johansen, dyretolk.

 

Det er godt for sjelen å være elev på Dyretolkskolen. Kristin K. Ødegård, dyretolk. 

Meld deg på nedenfor:

 MELD DEG PÅ HER

All undervisning i 18 måneder.  Personlig oppfølging på telefon og epost. 
Velg betalingsalternativ her: 

LAVEST MÅNEDSPRIS -DELBETALING

1380,-

PR MÅNED 36 MÅNEDER
BINDING
TOTALT 49680,-

TIL BETALING

DELBETALING

1990,-

PER MÅNED 24 MÅNEDER BINDING
TOTALT 47760,-

TIL BETALING

BEST PRIS - DELBETALING

2590,-

PER MÅNED 18 MÅNEDER BINDING
TOTALT 46620,-

TIL BETALING

BEST PRIS

45300,-

BETALING FOR HELE SKOLEN

TIL BETALING

FORLENGELSE AV DYRETOLKSKOLEN

kr. 990,-

BLI MED VIDERE

Har du fullført Dyretolkskolen og ønsker å fortsette? Du kan bli med til rabattert pris så lenge du ønsker. Tilgang til Dyretolkskolen per måned 

 

TIL BETALING
DATOER
Nettundervisningen ligger i en loop på 18 måneder. Du har altså ikke gått glipp av noe. 

Du kan melde deg på NÅ!

Skolen er en deltidsskole, som du fint kan ta ved siden av jobb eller andre studier. Det er ikke prøver eller innleveringsoppgaver på skolen, og det er ikke eksamen.

Du får ferdig innspilt undervisning for spirituell utvikling, kommunikasjon med dyr og temasamlinger. Noen ganger møtes vi også på nettet. Variasjon mellom å delta online eller se opptak. 

En elev skrev: Takk Sissel. For at jeg kan se opptak. Da slipper jeg følelsen av stress, og det er like lærerikt.

Datoer i 2024:

I kursportalen kan du enkelt se undervisning når du vil. Noen ganger møtes vi på nett for spørsmål og svar, kommunikasjon med dyr og undervisning. Bli med live på datoene nedenfor, eller se opptak senere. 

SPIRITUELL UTVIKLING Undervisningen i kursportalen kan du se når du vil. 
Datoer vi møtes live kl 20.30 til 21.30 i 2024: 5. juni, 4. sept, , 23. okt og 27. nov.

DYRETOLKSKOLEN, KOMMUNIKASJON MED DYR kl 19 til 20.30 i 2024 NB 15. mai, 12. juni, 3. juli, 28. aug, 11. sept, 16. okt, 13. nov og 11. des.

DYRETOLKSKOLEN, TEMADAG kl. 18 til 21.30 i 2024: 29. mai,  18. sept og 6. nov. NB! Det gis beskjed dersom en eller flere temadager ersattes av opptak.

Personlig oppfølging:  Du kan stille spørsmål under liveundervisning og inne i kursportalen. Hvert halvår får du -hvis du ønsker det- en gratis privattime på telefon med meg. 

Kom som du er når vi møtes live: Du ser meg og det jeg viser på skjermen, men du slipper å ha kamera og mikrofon på deg selv. 

Fellesskap: Du får tilgang til Dyretolkskolens lukkede facebookgruppe. Der kan du holde kontakten med vennen på skolen, og øve kommunikasjon med hverandres dyr. 

Hei Sissel. Du fortjener alle de lovordene du kan bære. Du sprer så mye kjærlighet. <3 Takk for at du fins, og jeg er supertakknemlig for å være med på Dyretolkskolen. Har storkost meg med undervisningen, og har ledd mange ganger av den morsomme måten du formidler på! Kristin Løkkbakk

 

Dyretolkskolen har vært med å gi en ny dimensjon i livet mitt🙏En ting er å kommunisere med dyr,- men alle andre opplevelser som følger med er også så verdifulle. Jeg føler at så mye falt på plass,- jeg har blitt tryggere i meg selv, funnet ro, og stoler på intuisjonen min. Fellesskapet med de andre elevene, og energiene som vi alle føler på til tross for at vi ikke ser hverandre/at det er nettundervisning... REN MAGI. Takk for at du raust deler av deg selv, og gir oss andre inspirasjon. Jeg er uendelig takknemlig for denne reisen jeg er på.  Kari M A Stokstad

Kontakt meg hvis du ønsker mer informasjon

EN SPESIELL RO


 Hesten min og jeg er ofte med på Sissel´s  felleshealing. Det gir en helt spesiell ro og mulighet for kroppen til slippe spenninger og ubehag.

Eli Marie Jensen

ANBEFALER SISSEL


Jeg anbefaler Sissel og alle hennes tilbud på det varmeste.

Ragna Søberg

EN NY VERDEN


Jeg vil takke Sissel for at hun har åpnet en helt ny verden for meg. Jeg trodde aldri jeg kunne klare å kommunisere med dyr, men der tok jeg feil.

Anne Karin Bjørke