TIMEBESTILLING

her kan du bestille time

TIME
BESTILLING

her kan du bestille time

Kan du ikke vente til etter ferien? Ring eller send SMS til 40841784. Timer i ferien koster 500 kr ekstra.

Vanlige timer fom 16. august, kan du bestille lenger ned på denne siden.   

Jeg jobber på telefon, og ringer deg når timen begynner.

Du kan bestille dyretolktime eller time for mennesker. Det eneste jeg ikke jobber med er savnetsaker.

På dyretolktime kommuniserer jeg med dyret ditt. Jeg ikke informasjon om dyret på forhånd, men du kan spørre om det du lurer på underveis i timen. 

Jeg hjelper også mennesker. På «Timer for mennesker» arbeider jeg intuitivt. Du trenger ikke ha bestemt deg på forhånd, vi kan ta det som det kommer. Jeg kan gi healing, reading, at jeg formidler beskjeder fra dine hjelpere og gode energier rundt deg, mediumskap (kommunikasjon med mennesker eller dyr som ikke lever lenger), samtale, regresjon (se dine tidligere liv), selvutvikling med mer.

Dyretolktimer varer 25 min, timer for mennesker varer i 50 min. Prisene er inkl. MVA.

Nedenfor får du tilgang til kalenderen, der du kan reservere timen din og betale trygt og enkelt med Visa- eller Mastercard. Velg ønsket time nedenfor. Når du har bestilt får du en epost med bekreftelse. Hvis du har bestilt dyretolktime, får du også vite hvor du skal sende bilde av dyret ditt.

Du kan også avtale dag og tid for din time på telefon 40841784. Du får da vite hvor du skal sende bildet, og etterpå betaler du til Vippsnummer 33 22 11. Husk å skrive at du betaler for time.

Trenger du hastetime? Ring eller send SMS til 40841784, pristillegg 500 kr.

Ønsker du time på ettermiddag, kveld eller helg? Ring eller send SMS til 40841784. Pristillegg: 500 kr.

FOR MER INFO OM DE ULIKE TIMENE SCROLL LENGER NED PÅ SIDEN


OM DE FORSKJELLIGE TIMENE

Lurer du på hva dyret ditt ønsker å fortelle deg? Jeg kan kommunisere med dyret. Jeg gjennomgår samtalen med deg på telefon. Da kan du stille spørsmål til dyret, eller be meg formidle noe til dyret ditt. Jeg ringer deg når timen begynner. Du trenger ikke være sammen med dyret mens samtalen pågår. Jeg kommuniserer med et dyr per time.

Jeg kan kommunisere med sjelen til dyr Sjelen lever selv om kroppen er død, derfor er en slik samtale mulig.

Jeg jobber ikke med savnede dyr.

Hvis du ikke eier dyret selv, må du ha fått tillatelse fra eieren før du bestiller time.

Når du har bestilt timen, får du en mail med info om hvor du skal sende bilde av dyret ditt. Om bildet er gammelt eller nytt spiller ingen rolle, men velg et bilde der dyret ser mot fotografen. Det skal kun være bilde av dyret, ingen andre mennesker eller dyr. Min mailadresse er post@sisselgrana.no  Merk mailen med dato og klokkeslett for timen. Ikke gi andre opplysninger om dyret i mailen. Timen varer i ca. 25 min.

Pris: 1200 kr for nye dyr, 1100 for dyr jeg har snakkket med før.  Når du bestiller på nettsiden betaler du med kort. Hvis du har avtalt dag og tid på telefon 40841784 kan vippse betalingen til 332211.

Telefontime for mennesker varer i ca 50 min. Sissel jobber intuitivt, og du kan fortelle hva Sissel skal arbeide med underveis i timen, vanligvis er vi innom flere av punktene nedenfor.

Sissel kan tilby:

  • Samtale
  • Veiledning
  • Reading, kommunikasjon med sjelen din, dine hjelpere og andre gode energier du har rundt deg
  • Selvutvikling
  • Healing
  • Regresjon, kan tidligere liv belyse noe du opplever i dette livet?
  • Kommunikasjon med sjeler vi sier at ikke har språk, for eksempel mennesker i koma, babyer, demente, psykisk utviklingshemmede med flere.
  • Mediumskap: Jeg kan kommunisere med sjelen til en som har gått bort. Sjelen lever selv om kroppen er død, derfor er en slik samtale mulig.

Pris 1600 kr.
Bestiller du time på nettsiden kan du betale med kort. Hvis du har avtalt dag og tid for timen din på telefon 40841784 kan du vippse til 332211.

Ønsker du privattime for healing, kan du bestille time for mennesker. 

Når timen skal begynne ringer jeg til deg, og du gir meg da navn og fødselsdato på den/de jeg skal sende gode energier til. (Jeg trenger ikke bilde)

Jeg ønsker vanligvis ikke å vite hvorfor det er behov for healing. Det er sterke gode krefter jeg arbeider med. Jeg stoler på at energien går dit den skal.

Når jeg arbeider med healing fra «varme hender» kan flere i familien få healing samtidig, dersom dere ønsker det. Den som melder på har et etisk ansvar. Du kan melde på deg selv, dine dyr og dine mindreårige barn. Alle over 18 år må ha gitt deg sitt samtykke før du melder dem på.

Merk at jeg har en gruppehealing den andre tirsdagen i hver måned fra kl. 20 til 21. Det er rimeligere å delta der enn å ha privattime. Du får like god healing på gruppetime som på privattime, men på gruppehealingen ringer jeg deg ikke.  LES MER OM HEALING HER

Privattime i healing varer i ca. 50 min. Pris: 1500 kr.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

HVORFOR VIL DU HA MINST MULIG OPPLYSNINGER PÅ FORHÅND?

Jo mindre jeg vet på forhånd, jo lettere er det for meg å arbeide som dyretolk og healer.

Dyretolktime: Jeg ønsker kun et bilde av dyret tilsendt på epost, ikke skriv noe informasjon om dyret eller spørsmål til dyret. Jeg ringer deg til avtalt tid. Da får jeg vite hva dyret heter og eventuelt tema for samtalen. Når jeg har kommet igang med samtalen, kan du selvsagt kommentere og spørre dyret om det du vil. Det er fordelen med å arbeide på telefon. Dyret og du kan ha en dialog. Dere kan snakke sammen med meg som tolk.

Healing: Jeg trenger  ikke å få vite hva som feiler klienten. Det er sterke gode krefter jeg arbeider med. Jeg stoler på at healingenergiene går dit de skal.

MÅ JEG VÆRE SAMMEN MED DYRET UNDER TIMEN?

Nei. Du og dyret trenger ikke være sammen under timen. Dere kan fint være på hvert deres geografiske sted.

KAN DU SNAKKE MED DYRET UTEN AT EIEREN VET DET?
Hvis du bestiller time til et dyr du ikke eier selv, er det ditt ansvar å ha fått eierens tillatelse på forhånd. Sissel ønsker ikke å kommunisere med dyr uten at eieren vet om det.
KAN JEG BESTILLE HEALIG TIL NOEN UTEN AT DE VET OM DET?

Du kan bestille healingtime til deg selv, dine dyr og dine mindreårige barn. Hvis du skal melde på andres barn må foreldrene ha gitt deg tillatelse først. Hvis du melder på en myndig person, må du ha spurt om tillatelse først. Dette har med etikk å gjøre. Hvis personen takker nei til healing, respekterer vi det. De fleste « takker ja når de blir spurt.

I noen tilfeller er det ikke mulig å be om samtykke, for eksempel mennesker i koma, demente og mennesker uten språk. Da kan du som pårørende avgjøre om jeg skal sende healing eller ikke.

 

 

SKAL DU ELLER JEG RINGE OG HVOR LENGE VARER TIMEN?

Når timen begynner ringer jeg til deg. Dyretolktimer varer i ca. 25 min, timer for mennesker varer i  ca. 50 min. 

KAN DU SNAKKE MED ALLE DYR?

Ja. Alle dyr kan kommunisere via telepati. De fleste av mine kunder bestiller time til sine  hester, hunder og katter. Noen bestiller til fugler, rotter, hamster, skilpadder, kaniner, sauer, høner, griser, kyr og mange andre dyr. En kameleier bestilte timer for at jeg skulle snakke med kamelene! Alle dyr ønsker å kommunisere.

KAN DU GARANTERE RESULTATER?

Jeg kan ikke garantere resultater, men jeg jobber alltid med en intensjon om at du skal få best mulig hjelp.

ER SISSSEL MEDLEM AV ET FORBUND

Jeg er registrert healer og medlem i Norsk Spiritualistisk Healerforbund.

HVA SLAGS BILDE AV DYRET ØNSKER DU?

Send meg et bilde av kun dyret. Det skal ikke være andre mennesker eller dyr på bildet. Velg et bilde der dyret ser mot fotografen. Om det er kun ansiktet eller helfigur-bilde spiller ingen rolle.

Bildet er kun et hjelpemiddel for å sikre at jeg kontakter riktig dyr.

HVORFOR JOBBER DU PÅ TELEFON?

Jeg jobber best på telefon. Jeg trenger mye ro for å kunne utføre dette arbeidet, og da har jeg minst mulig forstyrrelser. Det er en stor fordel for eieren at vi snakker sammen på telefon. Da får eieren mulighet til å stille spørsmål til dyret og svare eller forklare noe til dyret når eieren ønsker det. Det blir en samtale medllom dyr og eier med meg som tolk.

SKRIVER DU NED SAMTALEN?

Jeg jobber bedre uten å skrive, og har derfor sluttet å skrive ned samtalene. Skriveprosessen er også mye tregere enn en muntlig samtale, så du får best utbytte av timen din når vi snakker sammen.

Jeg erfarer at eierne husker samtalene svært godt. Dersom jeg gir informasjon om noe  fysisk er det lurt om du noterer det ned. Det kan være lett å glemme for eksempel hvilket kne jeg nevnte. Var det fremkne eller bakkne,  høyre eller venstre? Ha derfor penn og papir klart, og noter ned de kroppslige opplysningene Sissel kjenner underveis i samtalen. Det er ikke nødvendig å skrive ned hele samtalen. Vær heller tilstede i samtalen der og da.

KAN FLERE HØRE PÅ SAMTALEN?

Ja, noen ganger er flere samlet for å høre på samtalen. De har meg da på høytaler på telefonen.  Det er helt i orden for meg. Vær klar over at det noen ganger kan komme personlige opplysninger om eieren/eierne i en samtale. Derfor foretrekker mange å ta samtalen med Sissel på tomannshånd.

KAN JEG TA LYDOPPTAK AV SAMTALEN?

Nei, da jobber jeg dårligere. 

KOMMUNISERER DU OGSÅ MED MENNESKER UTEN SPRÅK?

Ja. Du kan bestille time for å kommunisere med et familiemedlem som «ikke har språk», for eksempel mennesker i koma, demente, psykisk utviklingshemmede eller babyer. Bestill «Time for mennesker, 50 min. 

JOBBER DU MED SAVNETSAKER?

Nei.

KAN EIERENS ENERGI PÅVIRKE SAMTALEN?

Ja, helt klart. Jeg har ved noen få anledninger opplevd at eieren er så lukket at det vanskeliggjør kommunikasjonen. Hvis eieren har en negativ intensjon eller en skjult agenda kan det blokkere energiflyten. De fleste eiere er naturlig nok litt skeptisk, og det gjør ikke noe. Det er ofte lettere å kommunisere med dyr til eiere som er «åpne». 

HVILKE ETISKE REGLER JOBBER DU ETTER?

Siden du er her tenker jeg at du ønsker en time til deg selv eller til dyret ditt. Eller kanskje du vil utvikle dine egne evner og muligheter?

Da har du kommet til riktig sted. Jeg hjelper deg gjerne!

 

HEALER, DYRETOLK & ÅNDELIG LÆRER

TELEFON
408 41 784

MAIL
post@sisselgrana.no

ADRESSE
Sissel Grana AS, Solliveien 7, 3150 Tolvsrød (NB! Kun postadresse. Alle timer foregår på telefon og ikke oppmøte)