HEALING

hver måned

HEALING

hver måned

månedlig healing
FOR MENNESKER OG DYR

Bli min healingvenn!

En kveld i måneden sender jeg healing til mennesker og dyr. Det er ikke noe oppmøtested fysisk/på nett/telefon. Dere får healing der dere er.

Prisen er lav slik at du kan være med så lenge du ønsker det og trenger det. Scroll ned på siden for å melde deg på.

Healing kan bidra til bedre helse og livskvalitet på det fysiske, emosjonelle og åndelige plan. Du bestemmer selv om du vil sitte, ligge eller være i aktivitet under healingen. Har du meldt på et dyr, trenger du ikke være sammen med dyret under healingen. Jeg trenger ikke bilder av den som skal ha healing, og jeg trenger ikke å få vite hvorfor det er behov for healing.

Du kan melde på deg selv, dine dyr og dine mindreårige barn. Hvis du melder på en person over 18 år, må du ha fått tillatelse fra personen først. Melder du på andres dyr eller barn må du ha fått tillatelse fra foreldrene eller dyrets eier først.

Healingkvelden er alltid den andre tirsdagen i måneden fra kl. 20 til 21. Healing betyr å gjøre hel. 

Svar på vanlige spørsmål finner du nederst på siden.

SKROLL NED FOR PÅMELDING.

PRISER OG PÅMELDING

Her kan du melde deg på og bli min healingvenn!

Du slipper å fylle ut ny påmelding for hver healingkveld. Healingvenn er et medlemsskap uten bindingstid. Du kan avslutte når du vil. Send Sissel en SMS eller en epost når du vil slutte, så avsluttes medlemsskapet før neste betaling.
Melder du på flere, kan du endre hvem som skal få healing, ved å sende mail til Sissel.
Healingvennene er automatisk påmeldt til den gratis healingen jeg gir hver julaften fra kl 11 til 12.
I påmeldingsskjemaet skriver du navn og fødselsdato/år på den som skal ha healing. Hvis du melder på dyr skriver du navn, alder (hvis kjent) og art.

Du får bedre rabatt jo flere du melder på. Pris fra 98 kr/deltaker. 

PÅMELDING: 

1 deltaker, 277 kr/måned.    Trykk HER for påmelding

Opptil 10 deltakere, 977 kr/mnd. (98kr/deltaker)   Trykk HER for påmelding

2 deltakere, 477 kr/måned. (239 kr/deltaker)   Trykk HER for påmelding

3 deltakere,  677 kr/måned.  (226 kr/deltaker) Trykk HER for påmelding 

4  deltakere,  777 kr/måned. (194 kr/deltaker)    Trykk HER for påmelding

Healingen er den andre tirsdagen i hver måned kl. 20-21
DATOER
Datoer

12. sept,  10. okt,  14. nov  og  12. des.

Det blir også den andre tirsdagen i hver måned i 2024.

Hjertelig velkommen.

Dersom du av ulike årsaker ikke får betalt med kortet ditt ta kontakt med meg

ØNSKER DU KUN ENGANGSPÅMELDING KAN DU VIPPSE 600 KR PER DELTAKER TIL VIPPSNR. 332211. Under beløpet i vipps skriver du navn og fødsesdato/år til den som skal ha healing, hvis det er et dyr skriv navn, rase og alder. NB! Det er billigere å bli med som healingvenn, og det er ingen bindingstid.

OFTE STILTE SPØRSMÅL
HVA SKAL JEG GJØRE UNDER HEALINGEN?

Du kan gjøre akkurat det du vil. Noen synes det er fint å ha en time i ro, de sitter eller ligger. Noen er i aktivitet og noen er på jobb. Healingenergiene når deg uansett.

KAN JEG MELDE PÅ NOEN UTEN AT DE VET OM DET?

Du kan melde på deg selv, dine dyr og dine mindreårige barn. Hvis du melder på en person over 18 år, må du ha fått tillatelse fra personen først. Noen ganger er det grensetilfeller, for eksempel en person med demens eller en person i koma. Som nærmeste pårørende kan du melde på personen.
Alle andre myndige må ha gitt samtykke. Melder du på andres dyr eller barn må du ha fått tillatelse fra foresatt eller dyrets eier først.
Hvis det er noen du ønsker at skal få healing, så spør først. Det er sjelden noen takker nei, og hvis personen ikke ønsker healing respekterer vi det.

ER DET BEDRE MED PRIVATTIME ENN GRUPPEHEALING?

Du får like god healing på gruppetime som på privattime, det er bare rimeligere. Personlig liker jeg å arbeide med healing i en gruppe. Det energifeltet som bygges opp når vi er flere samlet er fantastisk.

Fordelen med en privattime er at jeg ringer deg. Vi snakker sammen, og du kan få personlige beskjeder. Ønsker du det, bestiller du privattime her https://www.sisselgrana.no/time/

FÅR JEG PERSONLIGE BESKJEDER OGSÅ?

På gruppehealing får du ikke beskjeder. Hvis du ønsker å snakke med meg i forbindelse med healingen, bestiller du privattime her https://www.sisselgrana.no/time/

HVOR MANGE BEHANDLINGER TRENGER JEG?

Det vet jeg ikke. Noen ganger opplever vi store endringer på kort tid, andre ganger lite eller ikke noen endring.

Jeg undrer meg over at mange er så utålmodig når det gjelder healing. Mange har fortalt at de har «prøvd healing», og så forteller de om den ene gangen de var hos healer.

Med skolemedisin har vi en helt annen tålmodighet. Med største selvfølge tar vi medisiner daglig i måneder og år, ja noen ganger livet ut. Men healing skal utrette mirakler på kun en eneste behandling… Mange har brukt år på å komme i ubalanse fysisk eller psykisk, og helbredelsesprosessen tar ofte tid den også.

Noen tror at healing skal være en engangshendelse. Jeg tenker på healing som et energipåfyll som gjør oss godt. Jeg tar imot healingenergier ofte, og jeg unner alle å få påfyll av gode energier regelmessig.

Det er ingen bindingstid, så du kan avslutte medlemsskapet som healingvenn når du vil.

OPPMØTE ELLER AVSTAND, HVA LIKER DU BEST?

Avstanden mellom healer og klient har ingen betydning når man sender gode energier. Jeg jobber best på avstand, og liker det bedre enn oppmøtetimer. På privattimer kan vi snakke i telefonen først. 

HVORFOR VIL DU IKKE VITE HVORFOR DET ER BEHOV FOR HEALING?
Når jeg gir healing jobber jeg med sterke og positive krefter. De vet hva du trenger hjelp til.
En person som bestiller healing, kan tenke at han eller hun vil ha hjelp med et vondt kne. Men kanskje er det noe dypere som trenger healing aller mest. Kanskje strever han elle hun med relasjoner som gir stress, slitenhet og søvnløshet. Kanskje er det ikke kneet som er hovedproblemet. Kanskje kneet er feilbelastet over tid fordi det sitter spenninger et annet sted i kroppen, for eksempel i hoften eller bekkenet. Da vil det ikke gi varige endringer å kun fokusere healingenergien på kneet.
Jeg har en sterk tillitt til den gode kraften, de gode energiene jeg samarbeider med når jeg gir healing.Kraften bvet hva den enkelte trenger, og sender energiene dit. ❤
KAN JEG GÅ PÅ MEDISINER NÅR JEG FÅR HEALING?

Ja. Jeg anbefaler deg å fortsatt samarbeide godt med legen din. (Eller dyrlegen hvis det gjelder dyr) Healing er et fint supplement til skolemedisin. Vi trenger ikke velge enten-eller, begge deler kan fint brukes samtidig.

MÅ MAN "TRO PÅ HEALING" FOR AT HEALINGEN SKAL KUNNE FUNGERE?

Den som får healing trenger ikke å «tro på healing». Healingkraften er ikke avhengig av at man «tror». Det er viktig at personen vet når jeg sender healing, og at han eller hun ønsker å ta imot.

KAN DU GARANTERE RESULTATER?

Jeg kan ikke garantere resultater, men jeg jobber alltid med en intensjon om at du skal få best mulig hjelp.

HVORFOR ER DU HEALER?

Å være healer føles mer som et kall enn som et valg. Jeg liker å sende god energi, og jeg har et ønsker å hjepe mennesker og dyr. 

EN SPESIELL RO
Hesten min og meg er ofte med på Sissel´s felleshealing. Det gir en helt spesiell ro og mulighet for kroppen til slippe spenninger og ubehag.
Eli Marie Jensen
ANBEFALER SISSEL
Jeg anbefaler Sissel og alle hennes tilbud på det varmeste.
Ragna Søberg
EN NY VERDEN
Jeg vil takke Sissel for at hun har åpnet en helt ny verden for meg. Jeg trodde aldri jeg kunne klare å kommunisere med dyr, men der tok jeg feil.
Anne Karin Bjørke

Interessert i kurs eller time? Se menyen over

KONTAKT MEG

"A YEAR FROM NOW YOU MAY WISH YOU HAD STARTED TODAY"

DERSOM DU HAR SPØRSMÅL ANGÅENDE KURS, TIMER ELLER NOE ANNET SÅ HØRER JEG GJERNE FRA DEG.

Telefon: 40 84 17 84 
Epost: post@sisselgrana.no

Alle timer foregår på telefon. 
Sissel Grana AS,  Solliveien 7, 3150 Tolvsrød
Org.nr.: 993 203 971 MVA

Bankkonto: 2505.02.47700
Vipps: 332211 (skriv om du betaler for time eller kurs)

BESTILL:    time

Siden du er her tenker jeg at du ønsker en time til deg selv eller til dyret ditt. Eller kanskje du vil utvikle dine egne evner og muligheter?

Da har du kommet til riktig sted. Jeg hjelper deg gjerne!

 

HEALER, DYRETOLK & ÅNDELIG LÆRER

TELEFON
408 41 784

MAIL
post@sisselgrana.no

ADRESSE
Sissel Grana AS, Solliveien 7, 3150 Tolvsrød (NB! Kun postadresse. Alle timer foregår på telefon.)