Web Analytics

VIL DU VITE HVA HESTEN SA OM BEHANDLERE SIN?

Oct 01, 2021
Jeg snakket med hesten Trulte. Hvilken personlighet! Hun fortalte om noen plager, og jeg var på nippet til å anbefale en dyktig osteopat. -Det er ikke nødvendig, svarte Trulte.
 
Hun hadde nemlig en behandler hun var STRÅLENDE fornøyd med. Behandleren min er dyktig, fleksibel, åpen og litt filosofisk! Hun er «på søken» og tenker utenfor boksen, og det er til stor hjelp for meg, sa hesten.
 
Det var et hyggelig skussmål  Jeg sendte derfor en melding til behandleren som jeg ikke kjente til fra før. Hun synes det var en hyggelig beskjed å få. ❤ Behandleren følte hestens beskrivelse stemte. Hun var equiterapeut og hadde gått andre kurs også. Hun jobbet med kiropraktikk, osteopati, akupunktur, pulsdiagonistikk, laser og massasje. Hun fortalte også at hun har denne varmen som strømmer ut av hendene. Hun er utvilsomt en healer.
 
Å snakke med dyr er alltid like fint!
 
Jeg tenker at behandleren Irene Maudahl fortjener de gode ordene fra hesten! ❤
 
Du kan dele hvis du vil.

 

Har du lyst å lære mer om å kommunisere med dyr, da kan du bli med på Nybegynnerkurs i Dyrekommunikasjon her.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.