Web Analytics

TUSEN TAKK FOR GOD HJELP MED DRØMMEPONNIEN VÅR!

dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd healing helse kunder sier medium & telepati Jun 13, 2021

Hei Sissel.

Jeg har alltid vært nysgjerrig på det alternative. Vi kjøpte ponni for 3 måneder siden og via nettsøk fant jeg deg, Sissel, som hadde gode referanser som dyretolk. Tenkte da at det ville være en spennende ting å prøve for å bli kjent med denne hesten.

Du fortalte meg flere ting som jeg kunne kjenne igjen og som stemte med mine inntrykk. Du lokaliserte noen punkter hos hesten som ikke var helt bra, og anbefalte en terapeut. Terapeuten fant de samme stedene som du så i tolkningen din. Hesten hadde vondt i høyre bakdel og stress i nakke og kjeve. Tenner som trengte behandling.

Hesten så ut til å trives godt og jeg ønsket en ny samtale for å høre om problem områdene hadde bedret seg. Da kunne du fortelle at hesten hadde smerter ned i hoven og at jeg burde tilkalle en veterinær for å se på det. Jeg tenkte noen dager på dette, for hesten så ut til å være helt fin. Plutselig på trening gikk den noen få steg halt. Vi fikk veterinær til å se på henne, og hun kunne fortelle at hesten var forfangen. Det er en tilstand som gjør at hun får smerter ned i hoven.

Da ventet bokshvilen på hesten og dette kjennes veldig vanskelig ut siden hun ikke liker å være der alene og er en energisk ponni. Jeg ringte deg og du ga hesten en healing og fortalte henne at dette var viktig å være i ro for å bli frisk igjen. Hesten har falt til ro på boksen, og ser ut til å takle det svært bra.

Jeg kjenner på en dyp takknemlighet og at det er mange ting som vi ikke hadde sett eller gjort om ikke vi fikk denne informasjonen fra deg. Det du som dyretolk formidlet gjør at vi kan ta bedre vare på hesten. Det er ikke alltid så lett å se selv hvor hester har vondt, de skjuler ofte sine små og store plager. Jeg kjenner meg trygg på at du gir verdifull informasjon og har sett at det du forteller stemmer❤️

Du er en veldig hyggelig dame å snakke med, og du gir ærlige svar på det jeg spør om.

Tusen takk for god hjelp ❤️ Du anbefales på det sterkeste.

Mvh Ida og drømmeponnien

En brun ponni med en rød stall i bakgrunnen

Takk til Ida for denne fine meldingen og at jeg fikk lov å dele den.
Ønsker du også at jeg skal heale deg eller dine dyr? Da kan du bestille en time her.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.