TIMEBESTILLING

her kan du bestille time

Jeg jobber på telefon. Du bestiller time slik: Sett en hake ved timen du ønsker nedenfor, og trykk «fortsett». Da ser du kalenderen min, og kan reservere ønsket time. Klikk pil til høyre for å gå uke for uke frem i tid.

Jeg har ledige timer fra 9. august. Trenger du time i ferien, kan du sende meg en SMS og høre om det passer. Hastetimer koster 500 kr ekstra. Send SMS til 40841784. 

Ring 40841784 hvis du synes det er vanskelig å bestille på nett, så avtaler vi time for deg. 

FOR MER INFO OM DE ULIKE TIMENE SCROLL LENGER NED PÅ SIDEN

OM DE FORSKJELLIGE TIMENE

Vil du vite hva dyret ditt tenker? I en dyretolktime kommuniserer jeg med dyret sin sjel. Du kan spørre om det du vil underveis i samtalen. Du trenger ikke være sammen med dyret mens samtalen pågår.  Jeg jobber ikke med savnede dyr. Jeg kommuniserer med et dyr per time.

Sissel trenger et bilde av dyret ditt. Send det på epost senest dagen før timen, post@sisselgrana.no Merk mailen med dato og klokkeslett for timen. Ikke gi andre opplysninger om dyret i mailen.

Timen varer i ca. 25 min.
Pris: 1600 kr for nye dyr, 1500 kr for oppfølgingstime for dyr Sissel har kommunisert med før.

Jeg kan kommunisere med sjelen til et dyr eller en person som har gått bort. Sjelen lever selv om kroppen er død, derfor er en slik samtale mulig. Jeg gjennomgår samtalen muntlig med deg. Du kan også be meg om å formidle noe fra deg til den som er «på den andre siden».  Du kan spørre om det du vil underveis i samtalen.

Jeg kommuniserer også med familiemedlemmer som «ikke har språk», for eksempel babyer, mennesker i koma, demente eller psykisk utviklingshemmede.

Sissel trenger et bilde av sjelen jeg skal kommunisere med. Send det på epost senest dagen før timen,post@sisselgrana.no Merk mailen med dato og klokkeslett for timen din, men ikke gi andre opplysninger.

Timen varer ca. 25 min. Pris: 1100 kr for nye sjeler, 1000 kr for oppfølgingstime med sjeler jeg har kommunisert med før.

Sissel gir healing via «varme hender» og/eller kommunikasjon. I denne timen sender Sissel energi fra varme hender, og ikke gjennom ord/kommunikasjon. Når timen skal begynne ringer jeg til deg, og du gir meg da navn og fødselsdato på den/de jeg skal sende gode energier til. (Jeg trenger ikke bilde)

Jeg ønsker ikke å vite hvorfor det er behov for healing. Noen undrer seg over dette, men jeg opplever at opplysningene forstyrrer meg mer enn det hjelper meg i arbeidet. Det er sterke gode krefter jeg arbeider med. Jeg stoler på at energien går dit den skal.

Når Sissel arbeider med healing fra «varme hender» (uten kommunikasjon som verktøy) kan flere i familien få healing samtidig dersom dere ønsker det. Den som melder på har et etisk ansvar. Du kan melde på deg selv, dine dyr og dine mindreårige barn. Alle over 18 år må ha gitt deg sitt samtykke før du kan melde dem på.

Det er rimeligere å bli med på gruppehealing enn å ha privattime. Gruppehealingen er den andre tirsdagen i måneden kl 20-21. Du får like god healing på gruppetime som på privattime, men på gruppehealingen får du ikke personlige beskjeder.

LES MER OM HEALING HER

Timen varer i ca. 25 min. Pris: 1100 kr første time, 1000 kr for oppfølging.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

KAN DU SNAKKE MED DYRET UTEN AT EIEREN VET DET?
Hvis du bestiller time til et dyr du ikke eier selv, er det ditt ansvar å ha fått eierens tillatelse på forhånd. Sissel ønsker ikke å kommunisere med dyr uten at eieren vet om det.
KAN JEG BESTILLE HEALIG TIL NOEN UTEN AT DE VET OM DET?
Du kan bestille healingtime til deg selv, dine dyr og dine mindreårige barn. Hvis du skal melde på andres barn må foreldrene ha gitt deg tillatelse først. Hvis du melder på en myndig person, må du ha spurt om tillatelse først. Dette har med etikk å gjøre. Hvis personen takker nei til healing, respekterer vi det. Overraskende mange «skeptikere» takker ja når de blir spurt.
KAN DU SNAKKE MED ALLE DYR?
Ja. Alle dyr kan kommunisere via telepati. De fleste av mine kunder bestiller time til sine  hester, hunder og katter. Noen bestiller til fugler, rotter, hamster, skilpadder, kaniner, sauer, høner, griser, kyr og mange andre dyr. En kameleier bestilte timer for at jeg skulle snakke med kamelene! Alle dyr ønsker å kommunisere.
HVOR LENGE VARER EN TIME?
Selvutviklingstimer for mennesker som varer i ca. 50 min.

Alle andre timer varer i ca. 25 min.

SKAL DU ELLER JEG RINGE?
Når timen begynner ringer Sissel til deg.
HVORFOR VIL DU IKKE VITE HVA SOM FEILER DEN SOM SKAL HA HEALING?
Jeg ønsker ikke å vite hvorfor det er behov for healing. Noen undrer seg over dette, men jeg opplever at opplysningene forstyrrer meg mer enn det hjelper meg i arbeidet. Det er sterke gode krefter jeg arbeider med. Jeg stoler på at energien går dit den skal.
KAN DU GARANTERE RESULTATER?

Jeg kan ikke garantere resultater, men jeg jobber alltid med en intensjon om at du skal få best mulig hjelp.

ER SISSSEL MEDLEM AV ET FORBUND
Sissel er registrert healer og er medlem i Det norske healerforbundet?
KAN DU SNAKKE MED DYRET UTEN AT EIEREN VET DET?

Hvis du bestiller time til et dyr du ikke eier selv, er det ditt ansvar å ha fått eierens tillatelse på forhånd. Sissel ønsker ikke å kommunisere med dyr uten at eieren ønsker det.

KOMMUNISERER DU OGSÅ MED MENNESKER UTEN SPRÅK?

Ja. Du kan bestille time for å kommunisere med et familiemedlem som «ikke har språk», for eksempel mennesker i koma, demente, psykisk utviklingshemmede eller babyer. Bestill 25 min. time og se info under sjelesamtale og mediumskap. mediumtime

JOBBER DU MED SAVNETSAKER?

Jeg jobber ikke med savnede dyr. Jeg kan bistå i savnetsaker dersom politiet kontakter meg direkte.

KAN FLERE HØRE PÅ SAMTALEN?
Ja, noen ganger har jeg en hel familie på høyttaler i andre enden av telefonen. Det er helt i orden for meg. Vær klar over at det noen ganger kan komme personlige opplysninger om eieren/eierne i en samtale. Derfor foretrekker mange å ta samtalen med Sissel på tomannshånd.
KAN JEG TA LYDOPPTAK AV SAMTALEN?
Nei, det forstyrrer meg, så det kan du ikke.
SKRIVER DU NED SAMTALEN?

Sissel jobber bedre uten å skrive, og skriver ikke ned samtalene. Et godt råd er å notere opplysningene Sissel gir om kroppen. Det kan være lett å glemme for eksempel hvilket kne Sissel nevnte. Var det fremkne eller bakkne? Høyre eller venstre? Ha derfor penn og papir klart, og noter ned de kroppslige opplysningene Sissel kjenner underveis i samtalen. Andre opplysninger erfarer jeg at eierne lett husker. Det er unødvendig å skrive ned hele samtalen. Vær heller tilstede i samtalen der og da.

HVIS DU HAR SNAKKET MED DYRET MITT, TRENGER DYRET OGSÅ EN HEALINGTIME VIA DINE VARME HENDER ETTERPÅ?

Nei. Det er ren healingenergi når jeg kommuniserer på sjeleplan. Det blir derfor «smør på flesk» å ha dyretolktime først og healing fra varme hender-time rett etterpå. Hvis du senere ønsker en slik time, så bestill gjerne det. Det er bare fint om det går en uke eller mer mellom timene.

KAN EIERENS ENERGI PÅVIRKE SAMTALEN?

Ja, helt klart. Jeg har ved noen få anledninger opplevd at eieren er så lukket at det vanskeliggjør kommunikasjonen. Mennesker som har en uærlig intensjon med en dyresamtale vil ødelegge/blokkere energiflyten. Menneskets energi kan altså hindre dyretolken i å gjøre en god jobb. De fleste eiere er naturlig nok litt skeptisk, og det gjør ikke noe. Det er ofte lettere å kommunisere med dyr til eiere som er «åpne». Det er tross alt eieren som skal ta imot opplysningene.

HVILKE ETISKE REGLER JOBBER DU ETTER?

Siden du er her tenker jeg at du ønsker en time til deg selv eller til dyret ditt. Eller kanskje du vil utvikle dine egne evner og muligheter?

Da har du kommet til riktig sted. Jeg hjelper deg gjerne!

 

HEALER, DYRETOLK & ÅNDELIG LÆRER

TELEFON
408 41 784

MAIL
post@sisselgrana.no

ADRESSE
Sissel Grana AS, Solliveien 7, 3150 Tolvsrød (NB! Kun postadresse. Alle timer foregår på telefon.)