Web Analytics

NORGES STONEHENGE – ET FANTASTISK STED!

healing kurs med sissel grana meditasjon & indre ro medium & telepati natur selvutvikling sjamanisme Apr 03, 2018

Du har sikkert sett bilder av spesielle steinformasjoner fra utlandet, Stonehenge i England er verdenskjent. Vi har heldigvis slike kraftsteder i Norge også, steder som har en helt spesiell energi og en unik kraft. Jeg gleder meg til å ta med de som har lyst på en kursdag på Norges stonehedge; Istrehågan som ligger mellom Sandefjord og Larvik. Steinsettingene der stammer fra tiden mellom 400–600 e. Kr. Dagen vi er på kulturminnet Istrehågan er helt spesiell.

De fantastiske steinformasjoner danner mønstre, det er flere sirkler og skip der. Det er små steiner og enorme steiner. Det er ulik energi i de ulike formasjonene. Du kan glede deg til øvelser og meditasjoner som er valgt for å passe perfekt til energien i steinsettingene.

Ta med liggeunderlag og campingstol. Det blir meditasjoner, trommereise og mye egenutvikling. Å meditere her kan ikke sammenlignes med å meditere hjemme eller i et kurslokale. Vi hadde fantastiske opplevelser sist vi var der. Noen vises også på bilder, ser du det fantastiske lyset på bildet av kursdeltakerne nedenfor? Å arbeide i slike energier er unikt.

Det kreves ingen forkunnskaper for å delta. Noen har drevet med sjamanisme i mange år, andre har sin første kursdag. Vi er alle akkurat der vi skal være i løypa. Vi opparbeider en god gruppeenergi sammen. Sjamanisme er ikke som matematikk, der man må lære alt i en viss rekkefølge. Dette er utvikling for sjelen. Omdu har mye eller lite erfaringer fra før, så er du like viktig i gruppen. Alle får utbytte og alle kommer seg videre i dette arbeidet.

Vil du være med eller vite mer, se her: https://www.sisselgrana.no/sjamanskolen/   Vi møtes her i april. Velkommen!

Del gjerne.

 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.