SJAMANSKOLEN

SJAMAN
SKOLEN

 

for deg som

VIL LÆRE MER OM SJELEN DIN

 

Jeg heter Sissel Grana og driver Sjamanskolen. Jeg ble klar over at jeg var sjaman i barndommen. I voksen alder har jeg vært så heldig å få  4. grads innvielse innen sjamanisme fra Peru og Andestradisjonen. Jeg har lært mye av urfolk, både av vårt eget samefolk og av indianere fra ulike stammer og tradisjoner. De sterkeste lærerne mine er i åndeverden.

Jeg er både akademiker og spirituell. Jeg har studert 7 år ved universitetet, og har blant annet sosialantropologi, spesialpedagogikk og biologi i fagkretsen. Kunnskap og spiritualitet er to sider av samme virkelighet, som utfyller hverandre. Vi trenger begge for å være i balanse.

Jeg har levd av evnene mine siden 2007, og har kunder i mange land. Sjamaner i mange land har privattimer med meg. Noen kaller meg derfor sjamanenes sjaman.

På Sjamanskolen får du delta i meditasjoner og trommereiser. På kurs i sjamanisme er jeg spesialt glad i å ta deg med til steder med sterk og god energi. Du lærer å kjenne energi og «lese energier». Du kommer i nærmere kontakt med den du innerst inne er – din egen sjel. Urfolk har en visdom det moderne mennesket trenger. Jeg og mine hjelpere i åndeverdenen, i naturen og ikke minst dyrene vil være dine lærere. Det er en ære for meg å få lov til å være en av bærerne og formidlerne av denne visdommen.

Jeg har mest nettkurs, men inviterer også noen ganger til samlinger på kraftsteder i naturen. Dette er steder med en helt spesielle energi, som for eksempel Istrehågan, som også kalles Norges stonehenge. Som du ser på bildet fra tidligere kurs er det en helt spesiell energi der; ser du lysenergiene på det første bildet nedenfor? Jeg har tatt med elever til mange kraftsteder, både her jeg bor i Tønsberg-området og i Finnmark.

Vi travle moderne mennesker trenger kontakten med naturen. For mange føles det som «å komme hjem»  når de får oppleve dette. Det er nydelig å få arbeide med disse øvelsene og energiene.

Du er varmt velkommen på kurs!

 

«Det var som «å komme hjem» da jeg fant sjamanskolen til Sissel!»

 

OM STEDET
Istrehågan er en gravplass fra jernalderen (500 f.Kr – 1000 e.Kr.) Steinsettingene stammer fra tiden mellom 400–600 e. Kr.

Kulturminnet består av tre steinsettinger og to store skipssetninger. Den største er 25 meter lang og består av 18 reiste steiner. I gravene er det, bortsett fra rester etter mennesker, funnet rester av bjørneklør, keramikk, en nål og andre gravgaver. Istrehågan går for å være et av Norges flotteste kulturminner av sitt slag.

TID OG OPPMØTE
Det er ikke satt opp dato enda.

Jeg anbefaler deg som vil lære å melde deg på Dyretolkskolen HER. 

PRIS
Pris avhenger av arrangement

PRIS

DAGSKURS

Engangsbetaling

kr. 1500,-

totalt 1500 ,-

Dersom du ikke får til å betale med kortet ditt ovenfor, send meg en mail til post@sisselgrana.no eller en SMS til 40841784  så hjelper jeg deg.

FELLESSKAP

Flott å komme ut i naturen å besøke ulike kraftplasser. Fellesskapet og energien i gruppa er bare noe som må oppleves.

Camilla Bjerk

JEG KLARTE DET!

Trodde aldri at jeg skulle få ”til det” men er nå i full gang med å snakke med dyr.

Christina Mattsson

EN NY VERDEN

Jeg vil takke Sissel for at hun har åpnet en helt ny verden for meg. Jeg trodde aldri jeg kunne klare å kommunisere med dyr, men der tok jeg feil.

Anne Karin Bjørke

 

Interessert i kurs eller time? Se menyen over

KONTAKT MEG

"A YEAR FROM NOW YOU MAY WISH YOU HAD STARTED TODAY"

DERSOM DU HAR SPØRSMÅL ANGÅENDE KURS, TIMER ELLER NOE ANNET SÅ HØRER JEG GJERNE FRA DEG.

Telefon: 40 84 17 84 
Epost: post@sisselgrana.no

Alle timer foregår på telefon. 
Sissel Grana AS,  Solliveien 7, 3150 Tolvsrød
Org.nr.: 993 203 971 MVA

Bankkonto: 2505.02.47700
Vipps: 332211 (skriv om du betaler for time eller kurs)

BESTILL:    time

 

Siden du er her tenker jeg at du ønsker en time til deg selv eller til dyret ditt. Eller kanskje du vil utvikle dine egne evner og muligheter?

Da har du kommet til riktig sted. Jeg hjelper deg gjerne!

 

HEALER, DYRETOLK & ÅNDELIG LÆRER

TELEFON
408 41 784

MAIL
post@sisselgrana.no

ADRESSE
Sissel Grana AS, Solliveien 7, 3150 Tolvsrød (NB! Kun postadresse. Alle timer foregår på telefon.)