Web Analytics

NOEN GANGER HAR JEG HATT DET SÅ FINT AT JEG MANGLER ORD

dyrekommunikasjon og dyretolk healing kurs med sissel grana meditasjon & indre ro medium & telepati mennesker imellom natur selvutvikling sjamanisme Jan 23, 2018

En nydelig helg ligger bak meg. Jeg tenkte jeg at jeg skulle legge ut bilde og litt info i sosiale medier. I stedet nøt jeg bare øyeblikket. Og så visste jeg ikke helt hva jeg skulle skrive heller. Det hjertet er fullt av, renner munnen over med, er et kjent ordtak. Det stemmer ikke alltid. Men noen ganger er hjertet så fullt, at jeg ikke vet hvilke ord som kan dekke det jeg vil formidle.

For mange år siden startet jeg en skole som heter Dyretolkskolen. Den har gitt meg mange gleder, noen utfordringer og ikke minst mye læring og utvikling. Mange åndelige dyreglade mennesker har søkt seg til denne skolen. I t18 måneder eller mer har de vært mine elever, og jeg har fått lov til å hjelpe dem på deres åndelige vei.

Skolen har betydd enormt for mange. Vi er mange mennesker som føler oss «annerledes» og alt for følsomme for denne verden. På Dyretolkskolen har de fått lov til å bli kjent med sine evner, og de har lært å navigere i det åndelige landskapet. Jeg har fått mange takknemlige ord fra mennesker som har blitt kjent med sin egen sjel og sitt potensiale!

Det opppstår et unikt fellesskap mellom oss. På skolen møtes vi «uten masker». Alle er gode nok akkurat som vi er. Vi har delt personlige erfaringer og åndelige opplevelser. Vi har delt så endelig mye vakkert!

Og i helgen møttes vi igjen, elever fra de ulike kullene («klassene») som har gåttt skolen. Noen kjente hverandre fra før, andre var nye for hverandre. Det oppstår noe spesielt når mennesker som har så mye felles samles. Det er ekte menneskemøter. Vi møtes fra hjerte til hjerte.

Vi lo godt da vi skulle ta en kort presentasjonsrunde. Lillian sa: Jeg trodde du sa PRESTASJONSrunde!  Jeg tenkte på det etterpå, at det er jo nettopp det en presentasjon ofte er i vår vestlige verden. Da forteller vi med ord og symboler (for eksempel klær og gjenstander) hvem vi er. Vi viser hvem vi er gjennom hva vi har oppnådd i form av status, titler og materielle goder. Ofte er en presentasjon vel så mye en posisjonering i forhold til makt og autorietet.

Slik er det ikke hos oss. Her møtes vi som oss selv, som den vi innerst inne ER. I løpet av helgen har vi delt mange tanker om hvordan det er å være menneske på godt og vondt. Hvordan det er så lett å la seg «drive med». Hvor lett det er å «please andre» / tilfredstille andre i stedet for å ivareta seg selv. Hva vi kan gjøre for å stå i vår egen kraft. Vi hadde en utviklende og lærerik helg sammen, en fin kombinasjon av undervisning, opplevelser og sosialt.

I disse mobiltider ble det tatt en del bilder og videosnutter også. Det var så fint å få se lysfenomener på flere av bildene.(Se de to siste bildene her)  På et av opptakene kunne vi til og med høre lyder som ingen av oss hadde hørt der og da! Ingen tvil om at det var mange gode energier sammen med oss.

      

En varm takk til vertinnen vår Gunhild på Nordfjeld gård som delte så mye fint med oss. En stor takk til Marit, Annie og Gunhild som gav oss en fantastisk opplevelse rundt bålet. En takk til døvetolkene som så smidig har fulgt oss gjennom flere år med Dyretolkskole og kurs. Dere har også en viktig plass i gruppeenergien. Tusen takk til hver og en som tok turen. Jeg gleder meg allerede til veiene våre krysses igjen!

Les om skolen her: https://www.sisselgrana.no/dyretolkskolen/

Alt godt fra Sissel.

 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.