Web Analytics

HAR DU LYST TIL Å LÆRE Å KOMMUNISERE MED DYR?

dyrekommunikasjon og dyretolk healing kurs med sissel grana meditasjon & indre ro medium & telepati selvutvikling sjamanisme Mar 18, 2017

Da lurer du sikkert på om du kan få det til... Om du har disse evnene som vi har hørt at det bare noen få heldig utvalgte har.... Vi vestlige mennesker lever hektiske liv. Vi har det travelt, og vi kjenner på stress i hverdagen. For å kunne kommunisere med dyr trenger vi å være i den motsatte tilstanden. Når vi er avslappet og har en indre ro kan de små signalene nå oss. Derfor lærer du mye om dette på Dyretolkskolen. Du lærer om meditasjon og indre ro, slik at du kan ta imot de bittesmå signalene dyrene sender ut. Du lærer om healing og klarsyn. Du får utvikle magefølelsen din, og du lærer å stole på den.

Du blir kjent med dine egne evner, styrker og talenter. Og det viktigste av alt: Du utvikler deg selv på så mange plan. Mange som har gått skolen sier at de forstår seg selv så mye bedre. De får nye perspektiver på livet, og de ser at virkeligheten er så mye større enn det vi har blir fortalt. Mange sliter med et dårlig selvbilde. Innerst inne føler de seg ikke så mye verdt. Mange har lengtet etter noe de ikke helt kunne sette ord på. Når vi tar i bruk våre evner blir vi bedre kjent med oss selv. Mange opplever at de blir glad i seg selv igjen.

Vi er alle født med evner. I vesten har vi erfart at vi må lukke disse evnene, fordi samfunnet ikke har vist forståelse for at det er mer mellom himmel og jord. På Dyretolkskolen lærer jeg mennesker å finne tilbake til disse evnene som har "ligget i dvale i dem" i flere år. På Dyretolkskolen hjelper jeg mennesker å finne tilbake til seg selv, til den de innerst inne er. Vi har et hyggelig fellesskap. Vi blir kjent med mennesker som har de samme verdiene og holdningene som oss, og mange finner venner for livet på Dyretolkskolen. Noen få går skolen fordi de ønsker å arbeide som dyretolk, de aller fleste går skolen fordi de vil lære mer og utvikle seg selv.

Dyretolkskolen består av nettundervisning som du kan se når du vil. Det er like enkelt som å se videoer på youtube. I tillegg møtes vi to helger i året og så har vi en 4-dagers skoletur der vi bor med helpensjon og har flere dager til åndelig arbeid og dyrekommunikasjon. Vi nyter gode samtaler og fine dager sammen. På skolen får du møte og kommunisere med ulike dyr, vi drar på moskussafari på Dovrefjell, og på Langedrag møter vi ulv, gaupe, reinsdyr, rev, villsvin, elg og mange andre dyr. På skolen får du selvfølgelig også kommunisere med gårdsdyr og kjæledyr som hund, hest, katt, fugler med mer. Mange flotte samtaler og mye læring venter på deg som vil tre inn i dyrenes verden.

Hvis du melder deg på skolen nå, får du tilgang til nettundervisningen med en gang og å delta på samlingene våre. Skolen kan betales samlet, eller du kan velge å delbetale fra 1416 kr/mnd.
Informasjon om Dyretolkskolen og påmeldingsskjema finner du her: https://www.sisselgrana.no/dyretolkskolen/ Lurer du på om du er "god nok"? Du er MER enn god nok, og du er hjertelig velkommen!

Du er hjertelig velkommen til å bli bedre kjent med deg selv og de spennende evnene du har!

Du er bare et påmeldingsskjema unna å begynne på skolen!

Del gjerne. 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.