Web Analytics

EN SAMTALE MED SJELEN TIL MOR

healing meditasjon & indre ro medium & telepati mennesker imellom selvutvikling May 31, 2021
medium og mediumskap. Kommunikasjon med en avdød mor.
Jeg kom i kontakt med en dame som ikke lenger er i live. Hun fortalte litt om seg selv, så kundene mine skjønte hvem jeg hadde kontakt med. Familiemedlemmene hadde telefonen på høytaler, mens jeg fortalte hva hun formidlet.
 
Hun snakket blant annet om at kundene mine hadde evner selv også, de var åpne for energiarbeid. Med jeg stusset litt da hun fortalte at datteren pleide å arbeide med "rare energier". Et sånt budskap har jeg aldri fått fra en sjel før!
 
Hva i alle dager slags energiarbeid er det du driver med, spurte jeg datteren hennes. Moren din synes du jobber med rare energier!
 
Datteren lo, og fortalte meg at moren var dansk. I Danmark er rar et positivt ord, sa hun. Det betyr hyggelig eller snill. Og ganske riktig: Datteren jobbet med gode energier!
 

Jeg blir alltid imponert over disse sjelene, som greier å gi så tydelige tegn på hvem de er. Og så må jeg si at jeg digger morens humor!

Har du lyst å ha en samtale med noen som ikke er her lenger, da kan du bestille en time her.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.