Web Analytics

DYRETOLKSKOLEN DUKKET OPP NÅR JEG TRENGTE DEN SOM ALLER MEST.

dyrekommunikasjon og dyretolk healing helse kunder sier kurs med sissel grana meditasjon & indre ro medium & telepati mennesker imellom selvutvikling May 02, 2018

Kjære Sissel. Jeg har tatt meg selv i å kjenne på en enorm takknemlighet de siste dagene, så jeg var bare helt nødt til å ta tastaturet fatt for å takke deg. Takke deg for at du startet opp som dyretolk og for DYRETOLKSKOLEN. Den dukket opp når jeg trengte den som aller mest. Dyretolkskolen satte i gang en prosess som jeg føler var starten på min utvikling for å komme dit jeg er i dag…

Det begynner å bli en del år siden, og jeg har hatt ekstreme oppturer og nedturer. Jeg har lært at det er en mening med alt, og jeg alltid kommer sterkere tilbake. Livet er en herlig og vakker reise, dog noen ganger helt forferdelig.  Nedturer er også fantastisk lærdom når jeg ser tilbake på det, og jeg ville ikke vært foruten.

Jeg har vokst enormt som menneske, og nå for tiden kjenner jeg at jeg er i ferd med å bryte ut av «noe gammelt». Jeg ser og kjenner at jeg nærmer meg noe nytt, som om jeg skal klatre et stort steg videre. Jeg har ingen anelse om HVA det er enda. Det eneste jeg vet med sikkerhet er at jeg på en eller annen måte skal spre om meg med lys og kjærlighet, og massevis av det! Og det er vanvittig vakkert og veldig skummelt på samme tid… Jeg er jo som de fleste redd for forandring. Men jeg gleder meg, og jeg tror det blir bra.

Jeg har møtt mange fantastiske energier på veien. GODE mennesker og dyr som hjelper meg i riktig retning av det jeg leter etter (du er en av dem). Heldigvis er ikke det jeg lærte på dyretolkskolen noe man glemmer. De "verktøyene" jeg fikk med meg fra skolen hos deg, bærer jeg med meg. Jeg ønsker at du skal vite hvor takknemlig jeg er, og hva du og Dyretolkskolen har betydd for meg. Jeg klarer ikke holde tårene tilbake, for det er så sterkt!

TAKK! Håper og tror vi sees igjen. Varm hjerteklem fra Helle. Kull 1 ved Dyretolkskolen

Takk til Helle som lot meg dele utdrag av brevet på bloggen. Jeg føler meg så heldig som får lov til å påvirke mennesker og deres liv. Jeg hjelper mennesker til å komme i kontakt med sin egen sjel, sitt indre lys og sine evner. Det er så uendelig meningsfullt. Innimellom kommer det takkebrev som gjør meg varm i hjertet. Som dette fra Helle som startet på skolen min for over ti år siden.

Jeg håper at Helle sine ord kan være til inspirasjon for andre. Kanskje er det du som trenger mer visdom i livet ditt. Kanskje er det du som lengter etter å bli kjent med din egen vakre sjel, den du innerst inne ER. Jeg er gjerne din læremester hvis du ønsker flere "verktøy" for et bedre liv.   <3

Du kan lese om dyretolkskolen her: https://www.sisselgrana.no/dyretolkskolen/

Del gjerne.
Alt godt fra Sissel.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.