STRESS HOS DYR

Jeg har mye erfaring med å hjelpe stressede dyr og deres eiere. 

Dyr som har et for høyt stressnivå blir ofte misforstått. Mange eiere har ikke tenkt over at stress kan gi uønsket atferd. Et vanlig stressymptom hos katter er for eksempel at de tisser inne. Stressende hester blir ofte feiltolket til å være ”hissige”, ivrige, glade, vanskelige eller skvetne. Stressede hunder oppfattes ofte som ivrige, lekne, glade, engstelige, aggressive, pysete, bjeffete, allergiske, ja, noen tenker også at hunden har ADHD. Hudproblemer har ofte sin årsak i stress. Det er mange symptomer på stress, og hvilke symptomer som viser seg varierer fra dyr til dyr.

Grunnen til at jeg ofte lykkes med å hjelpe til med slike problemer at jeg angriper problemet fra flere hold:

  • Dyrekommunikasjon der dyret får fortalt hvordan dyret har det.
  • Mange stressede dyr har helseplager. En dyrlegesjekk er alltid å anbefale. Dyr som har smerter i muskulatur og skjelett får ofte god hjelp hos osteopater og lignende yrkesgrupper.
  • Jeg foreslår endringer og tiltak som kan gi dyr og eier indre ro. 

Min erfaring er at stressproblematikk lett utvikler seg til å bli en vond sirkel. Det kreves en solid innsats for å løse problemene. Ikke gi opp, problemene lar seg løse, og jeg har mange ”solskinnshistorier” å vise til!

LES MIN ARTIKKEL:    stress hos hund

Siden du er her tenker jeg at du ønsker en time til deg selv eller til dyret ditt. Eller kanskje du vil utvikle dine egne evner og muligheter?

Da har du kommet til riktig sted. Jeg hjelper deg gjerne!

 

HEALER, DYRETOLK & ÅNDELIG LÆRER

TELEFON
408 41 784

MAIL
post@sisselgrana.no

ADRESSE
Sissel Grana AS, Solliveien 7, 3150 Tolvsrød (NB! Kun postadresse. Alle timer foregår på telefon.)