Web Analytics

Om meg

SIDEN DU BESØKER NETTSIDEN MIN ØNSKER DU KANSKJE EN TIME ELLER Å UTVIKLE DINE EGNE EVNER? DA HAR DU KOMMET TIL RETT STED.
 

Jeg har medfødte evner. Dyrekommunikasjon & healing har vært min heltidsjobb siden 2007. Jeg har alltid vært glad i å lære og utvikle meg. Kunnskap er viktig for meg, så jeg har tatt flere utdannelser. Tidligere jobbet jeg som akademiker.

Jeg elsker å studere og lære, og jeg har en 7-årig utdannelse fra universitetet bak meg. Fagkretsen min er blant annet biologi, norsk, sosialantropologi pedagogikk og spesialpedagogikk. I mange år jobbet jeg som spesialpedagog. Jeg har også hatt ledende stilling i skoleverket. Også når det gjelder dyr har jeg tatt utdannelser og sanket mye erfaring. Jeg er utdannet både rideinstruktør og hundetrener, og jeg har arbeidet med dyr på heltid både i Norge og i utlandet.

Jeg er godt skolert innenfor det «alternative» også, med kurser og utdannelser innen dyrekommunikasjon, sjamanisme, mediumskap, enhetsterapi, hypnoterapi, regresjonsterapi med mer.