HEI, JEG ER SISSEL

«A YEAR FROM NOW YOU MAY WISH YOU HAD STARTET TODAY»
Jeg jobber gjerne med deg eller ditt dyr.
DETTE SIER:    kundene
Siden du besøker nettsiden min ønsker du kanskje en time eller å utvikle dine egne evner? Da har du kommet til rett sted.

Jeg er gift med Paal, mor til to gutter og fostermor ei jente. Familien består også av noen sjarmerende hunder og katter.

Jeg elsker å lære og utvikle meg. Nettopp derfor har jeg en 7-årig utdannelse fra universitetet bak meg. Jeg er også utdannet rideinstruktør og hundetrener, og jeg har jobbet med dyr på heltid i Norge og utenlands. Jeg er godt skolert innenfor det «alternative» også, med kurser og utdannelser innen dyrekommunikasjon, sjamanisme, mediumskap, enhetsterapi, hypnoterapi, regresjonsterapi med mer.

Etter hvert tok de medfødte evnene mine stadig mer plass i livet mitt. I 2007 sa jeg opp en ledende stilling for å leve av evnene mine. Jeg har aldri angret på det, for det finnes vel ikke noe mer meningsfullt enn å få lov til å hjelpe mennesker og dyr.

Det er mange titler som kan brukes om jobben jeg gjør, dyretolk, klarsynt, medium, healer, sjaman og så videre. Jeg er registrert healer og medlem i Norsk spiritualistisk healerforbund. Kort og godt hjelper jeg mennesker og dyr ved å bruke mine evner og samarbeide med de gode kreftene som hjelper meg.

Mitt mål er å gjøre livsveien for andre lysere. Du kan bestille telefontime eller gå kurs hos meg. Jeg har også nettkurs.

hvem er du og hva kan jeg hjelpe deg med?
Siden du er her tenker jeg at du ønsker en time til deg selv eller til dyret ditt. Eller kanskje du vil utvikle dine egne evner og muligheter? Da har du kommet til riktig sted. Jeg hjelper deg gjerne!

Hvis du er dyreeier lurer du kanskje på hvordan dyret ditt har det. Hva vil dyret fortelle deg? Jeg er gjerne tolk i samtalen mellom dere.

Jeg kommuniserer også med menneskesjeler. Det er mye healingkraft i slike samtaler. Jeg kan også gi healing fra mine varme hender. Kanskje du har kommet til et punkt i livet der du kjenner at NÅ er tiden inne til å utvikle deg selv. Kanskje vil du komme deg ut av sporet du er inne i?

Hos meg kan du ta timer i selvutvikling og delta på spennende kurs. Alle mennesker har evner. Kanskje lengter du etter indre ro og en følelse av «mening» i livet ditt? Hvem er du? Og hvilke kvaliteter og muligheter har din sjel? Mange forteller at det føles som å «å komme hjem» når de får lære av meg. Som en kursdeltaker sa: Det er godt for sjelen å være elev her!

Velkommen skal du være!

HVEM ER DU?

«DET ER ALDRI FOR SENT Å BLI DEN DU ØNSKER Å VÆRE
BEGYNN ENDRINGEN I DAG»
Ønsker du å forstå dyrene bedre eller lære mer om selvutvikling?
BESTILL:    time

Siden du er her tenker jeg at du ønsker en time til deg selv eller til dyret ditt. Eller kanskje du vil utvikle dine egne evner og muligheter?

Da har du kommet til riktig sted. Jeg hjelper deg gjerne!

 

HEALER, DYRETOLK & ÅNDELIG LÆRER

TELEFON
408 41 784

MAIL
post@sisselgrana.no

ADRESSE
Sissel Grana AS, Solliveien 7, 3150 Tolvsrød (NB! Kun postadresse. Alle timer foregår på telefon og ikke oppmøte)