Web Analytics

FINE ORD

sagt av kunder

EN BERIKELSE

 

Tusen takk Sisssel. Nybegynnerkurset i dyrekommunikasjon var saklig, lærerikt og utfordrende. Lærdommen fra kurset har beriket mitt forhold til dyr og åpnet for nye og spennende veier i livet.

Eli Marie Jensen

EN DYPERE FORSTÅELSE

 

Tusen takk Sissel, for alt du har lært meg. Jeg er så glad for at jeg tok kurs hos deg og lærte en dypere forståelse for telepati og dyrekommunikasjon. Du har gjort livet mitt mer magisk!

Torunn Hansen

EN NY VERDEN

 

Det føltes som det åpnet seg en ny verden første gang jeg var på kurs hos deg! Men, egentlig lærte du meg vel å se en del av livet som hadde vært stengt for meg. Takk!

Unni Bøyum Kluge

HAR STORKOST MEG MED NETT-UNDERVISNINGEN

 
Hei Sissel. Du fortjener alle de lovordene du kan bære. Du sprer så mye kjærlighet.
❤
Takk for at du fins, og jeg er supertakknemlig for å være med på Dyretolkskolen. Har storkost meg med undervisningen, og har ledd mange ganger av den morsomme måten du formidler på!
 

Kristin Løkkbakk

RETOLKSKOLEN ER SOM EI SPENNEDE LÆRERIK REISE. 


Dyretolkskolen åpner porten til å forstå og kommunisere med dyr,man lærer da også å forstå seg selv bedre.
Det er ikke vanskelig, en intensjon er nok!
Sissel er en fantastisk kursleder, hun gir av seg selv og sine gaver.
Det er veldig sosialt. Man kommer i kontakt med folk som har sammen interesse som en selv. Man får venner for livet!
Anbefaler alle som vil forstå dyr og melde seg på!


Elisabeth Johansen

GODT FOR SJELEN

 

Det er godt for sjelen å være elev på Dyretolkskolen.

Kristin K. Ødegård

FORANDRET LIVET MITT

 

Alt jeg lærte på Dyretolkskolen forandret livet mitt. Sissel er en dyktig lærer og veileder, med stor kunnskap og spennende innsikt.

Vibeke Hoff

EN INDRE REISE

 

Min tid fra jeg tok grunnkurs til tiden igjennom dyretolk skolen betrakter jeg som den beste investering og indre reise i mitt liv. En takknemlig hilsen.

Gunhild Amundsen Bruheim

GIR RO

 

Hesten min og meg er ofte med på Sissel´s felleshealing. Det gir en helt spesiell ro og mulighet for kroppen til slippe spenninger og ubehag.

Else Marie Jensen

EVIG TAKKNEMLIG

 

Sissel hjalp oss også med å oppdage plager hos vår tidligere hund Stella. Dette gjorde at hennes siste år ble så gode som de kunne bli – dette er jeg evig takknemlig for

Ragna Søberg 

EN SAMTALE MED VALPEN MIN

 

Du hadde en samtale med min lille valp på 7 uker, hvor han sa at han hadde vært ett kjæledyr jeg hadde hatt før. Min gamle hund kom tilbake i en litt mindre utgave, evig takknemlig for den samtalen!

Janne Myhre

SPRER LYS OG GLEDE

 

Sissel er en sann jordeengel som sprer lys, håp og glede for både dyr og mennesker.

Ragna Søberg 

EN NY FORSTÅELSE

 

Jeg har gått Dyretolkskolen, Sjamanskolen og etterutdanningskurs. Det har vært en spennende reise innover i meg selv. En reise som aldri tar slutt. Jeg har fått en ny forståelse av liv og død, mennesker og dyr. En unik kompetanse som jeg bruker hver eneste dag. Anbefales på det varmeste.

Cicilie Hammari Bjørnæs

SJAMANSKOLEN

 

Sjamanskolen åpnet meg opp både innover og utover i møte  med ulike energier og under god veiledning fra Sissel.

Camilla Bjerk

UNNGIKK AVLIVNING

 

For 3 år siden hadde min katt Lupin en time hos deg. Veterinæren sa at han skulle avlives pga kronisk sykdom. Jeg ville ikke tro det, derfor kontaktet jeg deg, i siste liten. Takket være deg er Lupin i beste velgående i dag, etter han fortalte deg hva som var feil. Da fikk han riktig behandling for plagene sine. Tusen takk for det!

Irene Zimmermann