Web Analytics

VI VELGER ALTERNATIV BEHANDLING FORDI DET HJELPER

#myaltstory healing helse kunder sier kurs kurs med sissel grana mat & drikke meditasjon & indre ro medium & telepati mennesker imellom natur selvutvikling sjamanisme Jul 01, 2020

Det blåser en vind over landet. En vind kan være behagelig og dytte oss fremover. Men vinden kan også være MOTvind, eller oppleves som det.

Og det er det som enda en gang har skjedd for alle som arbeider alternativt i dette kjære lille landet vårt.

Dag ut og dag inn arbeider vi for å hjelpe våre medmennesker. Og hjelper, det gjør vi virkelig. Det tikker inn hyggelige takknemlige hilsener fra kunder på epost, i sosiale medier, på SMS og via blomsterhilser og varmende kort.

Og så sitter vi her, og kjenner at vi følger hjertet og at vi betyr en forskjell for andre.

Da betyr det mindre at en farmasøyt fra Høyre har jobbet frem et forslag til Stortinget om vi vet vil legge mange små firmaer i ruiner. Moms eller ikke moms, det er være eller ikke-være for mange firmaer. Å gi fra seg 25 % av omsetningen, det er 1/4 av det man tjener. Det vil bety kroken på døra for mange som driver for seg selv. 25 % prisøkning på timer, det vil merkes. Ikke alle har råd til det.

Det innebærer at mange ikke vil få hjelp med sine smerter og sine plager.

Senest i dag fikk jeg høre historien om en av de som fikk hjelp. Den vesle 7-åringen brukte bleier. Ja du leste rett. 7 år gammel og bruker bleier! Tarmen var utspilt, og barnet fikk medisiner flere ganger om dagen for overhode å få ut avføringen.

Slik hadde det vært i flere år. Til barnet fikk komme til en alternativ behandler. Behandleren kjente at barnet hadde intoleranser, og anbefalte å kutte ut melk. Det viste seg at barnet pleide å få medisinene i melk.

Uten melk i kosten og med bare 5 timer med alternativ behandling er barnet mye bedre. Tarmen har normal tykkelse, og er ikke sprekkferdig av avføringen som ligger pakket der uten komme noen vei.

Og jeg undrer meg over hvorfor vi har en maktkamp og en profesjonskamp når målet er å hjelpe. Det er noe ekstremt arrogant over å påstå at det kun finnes en vei til Rom, og det er min!

Sannheten er at virkeligheten er mangefasettert. Mitt mål som behandler er at kunden min skal få best mulig hjelp. Ikke nødvendigvis at JEG skal få æren over å være den som hjalp!

Vi er på overtid med å få i stand et kompelmentærmedisinsk tilbud i dette landet.

Jeg husker da jeg var gravid. Bekkenløsningsplagene invalidiserte meg, og jeg greide ikke annet enn å ligge i den stillingen som gav meg minst smerte. Så fikk jeg høre at osteopati kunne hjelpe, og bestilte time. Og der møtte jeg den, den store hindringen. Jeg var på gråten da jeg stod foran trappen fra 1. til 2. etasje og jeg forstod at jeg ikke kom til å greie å komme meg opp den trappen og til behandleren i etasjen over. Jeg tok frem mobilen for å ringe behandleren og avlyse timen. Da oppdaget jeg heisen. Aldri har jeg vært så glad for å se en heis!

Jeg kreket meg inn på behandlingsrommet, og en halv time senere var jeg både smertefri og bevegelig. Ja, den alternative behandlingen hjalp!

Jeg husker en annen gang. På legevakten takket jeg ja til å ta en vaksine mot stivkrampe. Jeg ble sengeliggende i over et halvt år etter den vaksinen. I måned etter måned var jeg helt utslått og 100 % sykemeldt. Jeg ble så syk som jeg aldri har vært verken før eller siden. Dag etter dag, måned etter måned lå jeg hjemme i senga. Jeg undret meg over hva det var i den stivkrampesprøyten, og ble overrasket da jeg tilfeldigvis fant ut at Legevakten ikke hadde gitt meg EN vaksine som avtalt, men mange! Legevakten visste ikke om de hadde gitt meg 4 eller 6 vaksiner den dagen, fordi de hadde journalført kun en av dem, nemlig den mot stivkrampe. Ut i fra prisen jeg hadde betalt, regnet de med at jeg hadde fått en cocktail med 4 vaksiner, men de sa det også kunne hende at jeg hadde fått 6 ulike vaksiner den dagen.

Jeg måtte ligge i "oppoverbakke", så jeg hadde to store dyner under overkroppen. Hvis jeg lå flatt greide jeg ikke å puste. Jeg husker at jeg kjente at jeg var tissetrengt, men jeg hadde ikke krefter til å gå de 4 metrene fra sengen til toalettet. Jeg hadde ikke krefter, og jeg hadde ikke pust. Så ydmykende det var å ikke greie å gå noen få meter til toalettet. Til slutt ble jeg lagt inn på sykehusets lungeavdeling.

PUST, sa dama på sykehuset. Hun satt klar med måleapparatene sine. Og jeg pustet inn i slangen med all kraft. Det følte som om jeg skulle svime av, det føltes som jeg blåste en liten orkan inn i slangen hennes.

Sykepleieren så på meg. Enda en gang forklarte hun at jeg måtte ta i, det var meningen at jeg skulle puste av mine fulle lungers kraft inn i slangen. Jeg sa at jeg hadde pustet alt jeg kunne, men hun trodde meg ikke.

Pust igjen sa hun, og jeg pustet så jeg følte kinnene skulle revne og øynene skulle poppe ut.

Hun trodde at jeg ikke forstod. Hun trodde at jeg ikke gadd å ta pustetesten hennes. Hun ble tydelig irritert.

Ydmyket og trist lå jeg i sykehussengen. Jeg kjente at jeg måtte få healing nå, jeg måtte ha en endring. Og gjett om healeren sendte meg energi! Jeg lå der på sykehusets lungeavdeling, og kjente transformasjonen. Plutselig greide jeg å puste! Under healingtimen var det som om jeg ble spylt innvendig med en høytrykksspyler. Jeg opplevde at all "dritten" i brystet mitt ble spylt vekk. Jeg kunne endelig puste igjen! Jeg var så glad at tårene rant. Jeg kjente at puta min ble klissvåt av tårestrømmen. Jeg stod opp fra sykesenga. Jeg gikk ut i sykehuskorridoeren. Bena mine bar meg og pusten holdt! Endelig kunne jeg puste normalt!

Ikke forskningsbasert behandlingstilbud, vil noen si. Ikke dokumentert.

HÆ? Hvor lenge skal vi la oss lure av dette?

Jeg har vært i "alternativbransjen" i så mange år nå, at jeg ikke har noen problemer med å se at et iskaldt og skruppelløst system tjener gode penger på at alternative behandleres resultater holdes hemmelig og skjult.

Derfor lever alternative behandlere i dag bokstavelg talt under pisken. Vi har ikke lov til å dele internasjonale forskningsresultater som viser at behandlingensformen vi praktiserer har effekt. Vi må også fjerne historiene fornøyde kunder så gjerne vil dele.

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har fjernet hyggelige tilbakemeldinger fra kundene mine i sosiale medier. Kundene vet ikke at jeg risikerer fengselsstraff når de forteller om hvilke fantastiske resultater de har fått etter timene med meg. Mennesker og dyr har fått det bedre eller blitt friske. HYSJ! Det er strengt forbudt å fortelle om dette i demokratiet Norge.

Dama som prøvde å bli gravid i årevis, og som ble gravid etter healingtimen med meg. Hun forstod ikke at jeg ikke kunne ha hennes jublende glade historie på mine sider i sosiale medier.

Hun vet ikke at jeg risikerer å bli straffeforfulgt, bøtelagt og dømt hvis jeg lar henne fortelle sin historie på mine sider eller i kommentarfeltet på sidene mine. Som alternativ behandler har vi heller ikke lov til å gjengi forskning fra internasjonale medisinske tidsskrifter som kan vise at behandlingsformen vi utfører kan ha effekt.

Vi har heller ikke lov til å gjengi fornøyde kunders historier, Kundeuttalelsene er i strid med alternativforskriften, dersom de gir inntrykk av at den alternative behandlingen hadde virkning mot en konkret sykdom eller lidelse.

Vi blir nektet å dele internasjonal forskning fra medisinske tidsskrifter. Vi blir nektet å dele kundenes erfaringer om hva behandlingen har gjort for dem.

Norsk forskning på alternativ behandling får vi lov å dele. Jommen sa jeg smør: Hvilken forskning er det? Der er en villet politikk å ikke ønske å se nærmere på disse resultatene.

Spørsmålet er da: HVEM tjener på en slik sensur og hemmelighold? Hvem tjener gode penger på at folk lures til å tro at alternativ behandling ikke virker?

Mon tro om det er den samme industrien som har sugerør inn i statskassen?

Over 50 % av den norske befolkningen bruker alternativ behandling. De gjør det fordi det virker.

Så spørs det da, og de aksepterer at behandlingen skal bli 25 % dyrere fordi en farmasøyt på Stortinget vil kvele konkurrentene sine.

Visste du at legemiddelindustrien internasjonalt er blitt idømt bøter for lovbrudd til en samlet sum av 35,7 milliarder dollar de siste 25 årene?. En stor del av de 373 dommene knytter seg til hemmeligholdelse av bivirkninger og markedsføring av midler til indikasjoner og grupper de aldri har vært godkjent for.

Over 90 prosent av alle bivirkninger fra legemidler rapporteres ikke, - selv ikke dødelige og livstruende bivirkninger. Folk dør av hemmelige bivirkninger. Det sies at legemidler er den tredje vanligste dødsårsaken i vår del av verden.

Tenk at den tredje vanligste dødsårsaken i vår del av verden er medisinske feil!

Men her på berget gjør de alt de kan for å hindre befolkningen i å få en ren og sunn behandling. Forstå det den som kan.

Vi trenger et helhetlig behandlingstilbud i Norge. Vi trenger å samarbeide for å hjelpe pasientene best mulig.

Og med dette oppfordrer jeg alle og DEG spesielt til å dele DIN POSITIVE HISTORIE om hvordan alternativ eller naturlig behandling hjalp deg. Ingen historie er for liten, del din erfaring!

Bruk #MyAltStory (My alternative story.) når du foreller din historie, så finner vi enkelt hverandres historier i sosiale medier.

Del gjerne dette innlegget og ikke minst:

Del din positve #MyAltStory

Alt godt Sissel.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.