Web Analytics

TRENEREN VAR SÅ STRENG AT DET VAR HJERTELØST, SA HUNDEN.

dyr dyrevelferd Sep 21, 2016

Jeg snakket med jakthunden. Jeg forstod at han elsket familien sin og livet han levde nå. Eieren ville at jeg skulle be han slutte å stikke av. Småfornærmet svarte han at han da slett ikke stakk av, han tok seg bare noen turer av og til! I terrenget tok han store sløyfer før han sjekket innom menneskene sine. Når han dro på oppdagelsesferd hjemmefra, var han bare på tur, sa han. Han ønsket ikke å rømme bort fra familien sin, kun å oppleve noe fint, og så dra hjem igjen. Jeg smålo for meg selv av forklaringen hans.

Hunden hadde også vært på jakttrening i fortid. Han fortalte at det hadde vært en todelt opplevelse. Mye var "bra", menneskene visste hva de holdt på med, det var rutiner og forutsigbarhet. Men sa hunden. Det var strengt. Så strengt at det var hjerteløst det de gjorde med oss hunder. Jeg fikk kjenne følelsene hans da han fortalte dette, og tårene presset på i øyekroken. Eieren sa at de mistenkte at hunden hadde blitt trent med strømhalsbånd.

Det slutter aldri å forundre meg hvor mye lidelse enkelte mennesker er villige til å påføre dyr. De mishandler dyrene og sier at de "trener" dem!

Del gjerne.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.