Web Analytics

TIL DEG SOM TROR VI HAR EN SJEL SIER JEG: MAMMA KOM NETTOPP PÅ BESØK

healing medium & telepati mennesker imellom selvutvikling sjamanisme Oct 02, 2018
Morens sjel kom på besøk etter at hun var død

Til alle mine venner som tror vi har en sjel sier jeg ... : Mamma kom nettopp på besøk... Jeg kjente en så sterk kjærlighet og lys fra henne at det føltes som å bli slått i bakken her et øyeblikk... Hun var så stolt og full av kjærlighet for sin sønn som bare en mor kan være. Følte jeg rett har hun det definitivt godt der hun er nå. Til dere som ikke tror på sånt... Jeg er sikkert bare litt overtrøtt etter en lang intens "berg og dalbane-dag" emosjonelt sett. 

Dette delte en mann på facebookveggen sin. Han har nylig mistet sin mor.

Og jeg tenker: Det er så trist når folk som har store vakre åndelige opplevelser ser seg nødt til å lage en bortforklaring for å tilfredsstille "de som ikke tror". Vi lever i et samfunn der vi skal ha respekt og aksept for det meste. Men fortsatt er det bare de som har et nærmest religiøst forhold til vitenskap som ukritisk slippes til i det offentlige rom. Noen tror at "det som ikke er vitenskapelig bevist ikke eksisterer."

Men for alle oss som sitter på sterke, vakre åndelige opplevelser og erfaringer, er det viktig å ikke la andres begrensede syn på virkeligheten påvirke oss. Vi må stå i egen kraft så vi ikke kimser av eller bortforklarer våre nydelige åndelige opplevelser. <3

Del gjerne.  <3 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.