Web Analytics

TIL DEG SOM SØRGER OVER KJÆLEDYRET DITT

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk healing helse medium & telepati selvutvikling Jan 31, 2016

Sorgen over et kjæledyr kan være så uendelig stor.

Når jeg kommuniserer med dyr snakker jeg med sjelen. Sjelen er tilstede og lever videre, selv om kroppen er død. I en samtale kan det derfor være vanskelig å vite om kroppen er levende eller død, for sjelen kommuniserer jo på samme måte uansett. Jeg tar i mot signalene med kroppen min og sanseapparatet mitt, og vet ikke alltid om jeg mottar informasjon om fortid, nåtid eller fremtid. Jeg må velge tid når jeg oversetter til norsk.

Jeg har snakket med mange døde dyr og gjennomgått samtalene med deres eiere. Det som slår meg er hvor uendelig tungt mange sørger. Et dyr sa til eieren sin at sorgen spiser deg opp. Flere dyr er rundt sine kjære i sjeleform. De forsøker å gi støtte, kjærlighet og trøst. Noen eiere kan kjenne det fysisk, for eksempel som en berøring, en temperaturforandring, en kløe el. For de fleste er og blir disse sjelene "usynlige".

Flere av dyrene jeg har snakket med ønsker å bli minnet som levende individer. Mange har bedt bedt om at urnen med asken deres skal graves ned eller fjernes. Synet av urnen min holder deg nede i sorgen, jeg vil at du skal minnes meg slik jeg var da jeg var levende, kan de si! Jeg tror det er et godt råd.

Mange dyreeiere skammer seg også over sin enorme sorg. Omgivelsene forstår ofte ikke hvorfor de sørger så fælt, for det var jo "bare et dyr". Jeg var mer lei meg da dyret døde enn da bestemor eller pappa døde, kan de si. Det er ikke noe å skamme seg over. Vi kommer til jorden med ulike sjelelige bånd til andre individer, både mennesker og dyr. Mange har de aller sterkeste sjelebåndene til dyret sitt. Klart det da blir en enorm sorg å skilles fra hverandre! Det er sikkert tabu å si at de opplever det slik, men det er et faktum for mange mennesker. Og det er ikke noe å skamme seg over.

Ikke minst er det mange mennesker som har hatt vonde opplevelser med andre mennesker. Dyret er den som har gitt dem betingelsesløs kjærlighet. Det er ikke til å undres over at sorgen er blytung å bære!

Et dyr forsøkte å muntre opp eieren sin. Han sa: Den enorme sorgen din viser jo også at du har en enormt sterk evne til å elske. Det er jo positivt. Men sorgen ødelegger deg, du er nødt til å rive deg selv opp i fra dette uføret og komme deg videre. Tving deg selv. Start med å kun minnes meg som levende. Det er mange nok gode minner å kose seg med! Du har et valg. Du kan kontrollere tankene dine, minnes meg som levende!

Bildet viser hunden min Bonnie og katten min Baltus. Nå er de er på den andre siden begge to. <3

Del gjerne. 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.