Web Analytics

TENK PÅ DETTE NESTE GANG NOEN FORNÆRMER DEG

healing meditasjon & indre ro mennesker imellom selvutvikling Mar 10, 2017

Forretningsmannen hadde reist til Tibet, og omsider kom han frem til klosteret hvor munkene holdt til. Han så en munk som satt fredfullt på en benk under et fargerikt, tibetansk kirsebærtre.

Forretningsmannen var frustrert, og tenkte med seg selv: Vi får se hvor lenge han kommer til å smile. Han satte seg ved siden av han, og begynte umiddelbart å fornærme munken på det groveste. Han var nedlatende og spydig, og gjorde det han kunne for å såre munken. Til slutt måtte han gi opp, for han hadde ikke fått noen respons fra munken.

Munken, like fredfull som alltid, bøyde seg forsiktig frem mot mannen og spurte: Kan jeg stille deg et spørsmål?

Ja, svarte mannen.

Hvis jeg vil gi deg en gave, og du velger å ikke ta den i mot. Hvem tilhører da gaven?

Da tilhører den fortsatt deg, svarte mannen snurt.

Munken smilte. Det er korrekt. Så hvis jeg velger ikke å ta i mot dine fornærmelser og ditt sinne, tilhører det ikke da fortsatt deg?

For første gang på flere år ble forretningsmannen sittende målløs.

For å oppsummere; Ikke la andre sin dårlige dag ødelegge din dag! Vær samtidig oppmerksom på hvilke “gaver” du gir ut i din kommunikasjon med andre. Husk at du kan velge å ikke ta imot "gaven" noen vil prakke på deg.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.