Web Analytics

TEGNET KOM DA JEG TRENGTE DET SOM MEST

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk medium & telepati mennesker imellom selvutvikling Jul 28, 2021
Jeg lånte Diesel i 4 år som turkamerat,etter at jeg mistet min egen hund, sier Anita Olsen. Vi fikk et veldig nært forhold ,og han ble en god venn. Jeg sørget veldig da han måtte forlate oss, og det tok lang tid før jeg klarte å gå forbi huset der han bodde.

Noen måneder etter at han døde, satt jeg jeg på jernbanestasjonen i Bodø. Jeg var på vei hjem etter kreftbehandling på sykehuset der. Plutselig så jeg dette ved siden av foten min. Jeg ble fylt av glede. Han gav meg et tegn da jeg trengte det som mest.  Se bildene nedenfor:

Takk til Anita som lot meg dele historien med deg.
 
Du kan dele hvis du vil. <3
Alt godt fra dyretolk Sissel Grana.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.