Web Analytics

TEGN FRA OVEN?

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk medium & telepati selvutvikling sjamanisme Jun 22, 2017
Jeg måtte trekke på smilebåndet da jeg leste mailen fra kunden min. Hun skrev: I dag kom det info om Airbnb. Har du sendt dette, eller har du bedt Airbnb sende meg epost om hvordan man kan leie ut? 
 
Lattermild svarte jeg: Nå ler jeg godt her! Nei jeg har ikke sendt deg noe eller tipset dem om deg :-) Det er vel noe av det vakre vi får oppleve igjen da, at ting ikke er tilfeldig, men synkronisert  Nå fikk du nok et et solid hint fra dine hjelpere. :-) 
 
Dagen før hadde jeg snakket med katten hennes. Pus var mektig lei av mannen i huset. Han er som et spøkelse, sa pus. Han bidrar jo ikke med noe, verken praktisk eller sosialt. Han bare er der. Og du mister din energi. Eieren svarte at hun lenge hadde ønsket at han skulle flytte. Forholdet var over for lenge siden, men hun var økonomisk avhengig av å kunne dele husleien med han. Pus mente at det måtte være mye bedre å leie ut til andre. Pus syntes at hun ikke skulle ha en fast leietaker, men leie ut til ulike mennesker som kunne betale for å bo der en eller flere netter om gangen.
 
Jeg tipset om Airbnb som jeg har hatt god erfaring med i inn- og utland. Eier hadde ikke hørt om dette firmaet som tilrettelegger for at privatpersoner kan leie ut rom og boliger på døgnbasis.
 
Allerede dagen etter fikk eieren en mail fra Airbnb om hvordan hun kan leie ut.
 
Ingen tvil om at hun har sterke hjelpere. Det er så vakkert når man ser at alt ikke bare er et tilfeldig kaos, men at noen gode krefter hjelper og tilrettelegger for oss innimellom. Selv om vi ikke forstår hvordan det kan gå til.
 
Jeg synes det er en herlig historie!
 
Del gjerne. 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.