Web Analytics

TÅRNFALKEN OG MUSA – SE DE FANTASTISKE BILDENE!

dyr meditasjon & indre ro natur selvutvikling Jul 29, 2021

-Vi liker å fotografere fugler, men denne gangen hadde jeg bare en time på meg, forteller Mariann Olsen. -Så ser vi tårnfalk som står stille i lufta og stuper ned. Nei..den hadde ikke fått tak i bytte og den flyr vekk. Vi venter vi litt til...det er bare en halv time til jeg må dra videre. Så ser jeg en tårnfalk flyr rett mot meg. Jeg skyter på med seriebilder, og husker ikke om innstillingene er riktige. Raskt ser jeg på bildet, og ser at den har mus i klørne, og jeg sa det til kameraten. Det er en tårnfalk til, men jeg følger den samme. Den ser rett på meg før den flyr videre. Det er en opplevelse  jeg aldri vil glemme! Jeg synes litt synd på kameraten min som fotograferte "feil" tårnfalk. Derfor er jeg alene om disse bildene. Mange har trodd de er manipulert, Det er de altså ikke. 

 

 
Jeg flyttet til Sandefjord i 2014, forteller hun. Jeg hadde naturfoto som hobby. Det startet med at jeg matet fuglene hjemme. Rottene spiste mye av fuglematen, og siden vi bor i  borettslag, måtte vi slutte med matingen.  I 2017 måtte jeg derfor ut i naturen for å ta bilder av fugler. Det er jeg takknemlig for! Det er utrolig mange flotte fugler som jeg aldri hadde sett hvis jeg ikke hadde kommet meg ut.  Jeg hadde aldri hørt om skjeggmeis, svartstrupe eller rosenfink.
 
 
-Jeg møter mange med samme hobby, og det er så hyggelig. Nå er jeg ute hver ledige stund. For tiden er det sivhaukpar som jeg følger med på. De har unger nede i sivet. Jeg håper å se dem når de er klare til å forlate rede. Det kan skje når som helst. Denne hobbyen beriker livet mitt, sier Mariann Olsen.
 
 
Her kan du se flere av de flotte bildene av tårnfalken og musa:
 

Du kan dele hvis du vil. <3

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.