Web Analytics

SNU SITUASJONEN TIL DIN FORDEL

mennesker imellom selvutvikling Aug 20, 2016

Husker du da det var Pokemonstopp "Overalt"? Mange stopp ble lagt til kirker. Lokalavisen vår skrev om Horten Kirke som ønsket Pokemonjegerne bort fra kirkeområdet. På Vallø kirke i Tønsberg tenker de annerledes. Kirken og minneområdet fikk besøk av folk i alle aldre som er på pokemonjakt. Der stod prestene og stekte vafler ute og snakket med folk! Og folk elsket det! En gutt sa til avisen: Det var veldig gøy å få omvisning i kirken.

Det fikk meg til å tenke. Kirkene i de to byene har akkurat samme utgangspunkt. En velger å bli irritert over at folk kommer dit i hopetall. Andre velger å møte de besøkende med samtaler, vafler og hygge!

Slik er det også i livet. Det er ikke alltid vi kan endre situasjonene som oppstår. Velger vi da å møte situasjonen med misnøye og irritasjon, eller greier vi å snu det til noe positivt?

Moralen er: Snu situasjonen til din fordel!

Del gjerne. 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.