Web Analytics

SLIK GIR DU KATTEN EN PILLE

dyr helse Mar 23, 2017

Har du strevd med å få i pus medisin? Les denne netthistorien :-)

Medisinering av katt:

1: Løft opp katten. Hold katten i venstre armkrok, slik som du holder en baby. Plasser høyre pekefinger og tommel på hver side av kattens munn og press forsiktig på kinnene mens du holder pillen med venstre hånd. Når katten åpner munnen, putt inn pillen og la katten lukke munnen og svelge.

2: Hent pillen opp fra gulvet, og hent katten som har gjemt seg bak sofaen. Hold katten i venstre armkrok og gjenta prosessen.

3: Hent katten fra soverommet og kast den klissete pillen.

4: Finn fram en ny pille, hold katten i venstre armkrok mens du også holder rundt bakre poter med venstre hånd. Tving kjeven opp og dytt pillen langt bak i munnen med høyre pekefinger. Hold munnen lukket mens du teller til ti.

5: Hent pillen fra gullfiskbollen og katten fra toppen av garderobeskapet. Rop på ektefellen for å få hjelp!

6: Sett deg på kne på gulvet mens katten er kilt fast mellom dine knær. Hold rundt for- og bak poter. Ignorer kattens fresing. Få din ektefelle til å holde kattens hode fast med en hånd, mens du presser en linjal inn i munnen på katten. Slipp pillen ned i kattens munn og gni kattens hals.

7: Hent katten ned fra gardinstangen og finn fram en ny pille. Du registrerer at du må kjøpe ny linjal og nye gardiner. Fei opp de knuste pyntegjenstandene og vasen som ramlet ned fra peishylla. Legg dem gjerne i en eske slik at du kan lime dem sammen på et senere tidspunkt.

8: Pakk katten inn i stort håndkle og få ektefellen til å ligge oppå katten med kun hode synlig under armen. Putt pillen inn i et sugerør, og tving munnen på katten åpen med en blyant. Blås i sugerøret.

9: Les etiketten på kattens medisineske for å forsikre deg om at medisinen ikke er skadelig for mennesker. Fjern den vonde smaken med en kald øl. Finn fram plaster til din ektefelles overarm, og fjern blod fra tapeten med kaldt vann og såpe.

10: Hent katten fra naboens vedskjul. Finn fram en ny pille. Åpne en øl. Sett katten inn et skap og sett døren på gløtt slik at det er kun hode som kan stikke ut igjennom døråpningen. Tving munnen opp med en teskje, og fest en gummistrikk mellom tommel og pekefinger for å lage en sprettert, og skyt inn medisin i katten.

11: Be ektefellen til å hente en skrujern fra kjellerboden. Sett skapdøren tilbake på hengslene. Hent en flaske whisky. Ta av korken og ta deg en god dram mens du tenker deg om. Legg en kald klut over kinnet og sjekk datoen for sist du fikk stivkrampesprøyte. Hell litt whisky på en klut for slik at du kan desinfisere såret på kinnet ditt. Ta deg en ny dram. Kast den ødelagte t-skjorta og hent en ny på soverommet.

12: Ring brannvesenet for å få hjelp til å hente den forbanna katta ned fra treet i naboens hage. Unnskyld til naboen som krasjet inn i gjerdet da de svingte unna for å unngå katta. Finn fram den siste pillen.

13: Finn fram tau og knyt katten fast til spisebordet. Hent kraftige arbeidshansker fra boden. Trykk pillen inn i munnen etterfulgt av et stort stykke kyllingfilet.

14: Drikk opp resten av whiskyen. Få din ektefelle til å kjøre deg til legevakten, sitt stille mens legen syr de sårene du har på dine hender og overarmen, og mens han fjerner pillen fra ditt høyre øre. Ring en møbelforretning mens du er på vei hjem for å bestille nytt bord.

15: Ring Dyrebeskyttelsen og be dem hente katten. Stikk innom dyrebutikken for se om de selger hamster.


Medisinering av hund: 
Pakk pillen inn i bacon og gi den til hunden.

Del gjerne. 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.