Web Analytics

SER JEG SYK UT, ELLER TROR DU AT JEG SKULKER JOBBEN?

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd healing helse landbruk mat & drikke meditasjon & indre ro medium & telepati mennesker imellom natur selvutvikling sjamanisme Dec 14, 2019

Hvordan ser man ut når man er syk? I en alder av snart 50 år har jeg fått oppleve hva mobbing innebærer. For å se det positive i det: Man er aldri for gammel til å lære noe nytt! Jeg føler at Samuel Rostøl har lagt opp til hets og mobbing av meg. Det som er så flott med Samuel, er at han har en evne til å SE hvordan mennesker har det. Her er et bilde av meg:

Jeg lurer på, synes Samuel at jeg ser "syk" ut, eller ser det ut som jeg bare skulket jobben? Du skjønner, de siste dagene kunne jeg ikke arbeide fordi jeg var sliten etter en enorm mengde netthets som i stor grad skyldes Samules innsats i sosiale medier.

Det er jo ikke så lenge siden en annen familie følte seg mobbet. Den historien var såpass stygg at NRK valgte å skrive om den. Det er jo ikke hverdagskost at en 16-åring blir sykemeldt pga netthets:

I reportasjone stod det blant annet: "– Det var sjikanerande. Det stod at Andrine ikkje stellar hestane sine, at vi er dårlege menneske og at vi dumpar hestane, seier Mary Jane Varpe. Ho heiv seg i bilen, og køyrde til saman seks timar for hente heim dotter si. For stormen av ufine kommentarar gjekk hardt inn på sekstenåringen. – Det er tøft for ei 16 år gammal jente som sit aleine på ein hybel å lese slikt. No har vi vore til legen, og Andrine har fått sjukemelding frå skulen, seier Mary Jane".

Og om han som startet det hele, Samuel Rostøl står det: "No legg han seg flat og seier at han skal tenkje seg betre om neste gong han startar ein debatt på Facebook."

"Tenke seg bere om", står det i reportasjone 10. november 2018. Og få uker etterpå er han i full gang med å kritisere et nytt offer. Denne gangen er det jeg, Sissel Grana som får gjennomgå. Og da lurer jeg jo på, er det mulig å se på meg at jeg er sliten av netthetsen?

Sykepleier Rostøl var frekk nok til å skrive dette om 16-åringen.  Etter NRK-reportasjone skrev han dette i sosiale medier:

Tja, mon tro om sykemeldingen til 16-åringen bare var fantasi... Kanskje det bør bli kotyme at mobbere skal få tilsendt kopi av offerets sykemelding? Denne mannen har virkelig ingen grenser for hva han skriver i sosiale medier!

Og nå lurer jeg jo på da;  Ser jeg også ut som jeg har det "temmelig bra" etter mobbingen og netthetsen? Eller kanskje SMS-ene jeg viser bilde av her også var "ekstremt enkelt" og heller ikke noe bevis på at jeg ikke kunne arbeide?

Jeg er så glad for at Samuel er autorisert helsepersonell. Det er betryggende at han som sykepleier kan vurdere hvordan folk har det ut i fra bilder.  Og kanskje lander han på konklusjonen om at også dette mobbeoferet hans også har det "temmelig bra".

Eller var det kanskje gode grunner til at jeg måtte sende SMS-er og avlyse alle timer de siste dagene?

Mon tro hva Statens Helsetilsyn sier om sykepleier Samuels vurdering av bildet av en sykemeldt?

Jeg vet i alle fall hva jeg synes: Denne mannen har INGEN GRENSER for hva han påstår! At noen vil bruke han som "sin talsmann" er ikke til å forstå!

Det er på høy tid at de som føler seg mobbet tør å si i fra! Jeg har gitt han flere dager til å slette løgner om meg, noe han nekter å gjøre. Derfor tier jeg ikke om min opplevelse lenger.

Jeg ber deg som leser dette om å la Rostøl være i fred. Jeg deler ikke dette for at du skal kontakte han. Jeg deler det fordi han nekter å slette beskyldningen mot meg, og mange tror på det han har skrevet om meg.

DEL gjerne.  

 

NRK-reportasjon finner du her: https://www.nrk.no/sognogfjordane/fekk-dyrevernarar-pa-nakken-da-ho-matte-gje-vekk-hestane-1.14286704

 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.