Web Analytics

SAMUEL ROSTØL HEVDER AT JEG LYVER. LYTT, LES OG BEDØM SELV!

dyrevelferd healing helse landbruk mat & drikke meditasjon & indre ro medium & telepati mennesker imellom natur selvutvikling Dec 14, 2018
 

Samuel Rostøl skriver på sin facebookside om meg: "Du lyver om at vi snakket dritt om besteforeldre og foreldre. Det gjorde vi aldri. Du hevder at vi utøvde hersketeknikker. Det gjorde vi aldri."

Siden de filmet dyrevernaksjonen selv kan hvem som helst høre hva Samuel Rostøl sier inn i mikrofonen. Lytt til videoen øverst. Fordi han brukte høytaler måtte dessverre de som var til stede høre hva han sa, om de ville det eller ikke. Her er et bittelite utdrag, av hensyn til tilstedeværende som ble filmet ufrivillig gjengir jeg kun lyd og ikke bilde.

Han sier blant annet: Fy skam dere! Hvor mange ganger var det han sa SKAM på disse 15 sekundene? Beklager, men jeg kom ut av tellingen....

En av de kjente hersketeknikkene er nettopp "Påføring av skyld og skam".

Mener du fortsatt at jeg lyver Samuel Rostøl?

Blogginnlegget han reagerte på er det jeg skrev om dyrevernaksjonen han ledet på Eidsvoll museum. Se her:  https://www.sisselgrana.no/dyrevernere-som-odela-for-dyrene/

Der skriver jeg ordrett sitat: Noen foreldre og besteforeldre hadde tatt med barna for at de skulle få opplevde hvordan det var i gamle dager. De skulle få lære hvor maten kommer fra. Bestemor og bestefar kunne fortelle om sin oppvekst, og dele kunnskaper med barna. I stedet fikk barna høre at en «dyreverner» sa mye stygt om foreldrene og besteforeldrene deres. Over høytaleren hans runget det angrep som disse sitatene;

  • Eier dere ikke skam i livet!
  • Dere har fått moroa, dere har fått se at dyr ble drept!
  • Jeg skjemmes over hvor egoistiske dere er!
  • Det er bare underholdning, det er bare for moro skyld!
  • Dere kan skjerpe dere!
  • Dette er en skam! 
  • Lytt på det da for helvete! 
  • Fy skam dere! Fy skam dere! Dere burde skamme dere!
  • Rart dere ikke forstår det!

Makan til ovenfra-og-nedholdning og bruk av hersketeknikker!

Både voksne og barn kunne ikke unngå å høre dette, fordi Samuel Rostøl brukte mikrofon og høytaler. Barna var der sammen med foreldre og besteforeldre som blant annet ble omtalt slik: Eier dere ikke skam i livet! Dere har fått moroa, dere har fått se at dyr ble drept! Jeg skjemmes over hvor egoistiske dere er! Hvis ikke dette er å snakke stygt om andre mennesker, ja da vet ikke jeg hvor listen skal ligge!

Ja Samuel Rostøl. Jeg lyver altså IKKE når jeg skriver: "I stedet fikk barna høre at en «dyreverner» sa mye stygt om foreldrene og besteforeldrene deres. Over høytaleren hans runget det angrep som disse sitatene...."
Som du ser bruker jeg heller ikke ordene  "snakke dritt om", det er din formulering.

Jeg ber deg igjen om å slette det feilaktige du skriver på nettet om meg. Jeg krever fortsatt en uforbeholden unnskyldning. Fordi du nekter det, er jeg tvunget til å imøtegå deg offentlig, da netthetsen din rammer utrolig hardt.

Nå må du gå i deg selv og se hvordan du behandler folk!

Glad i dyr og slem mot mennesker, er det sånn du vil at jeg skal tenke om deg?

Jeg ber deg som leser dette om å la Rostøl være i fred. Jeg deler ikke dette for at du skal kontakte han. Jeg deler det fordi han nekter å slette beskyldningen mot meg, og mange tror på det han har skrevet om meg.

Del gjerne. 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.