Web Analytics

Redd for å ikke få det til… redd for å mislykkes… redd for å ikke være god nok…

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk healing kurs med sissel grana meditasjon & indre ro medium & telepati mennesker imellom selvutvikling Aug 29, 2016

Åhhh så mye vi mennesker lar oss styre av vår frykt. Så redde vi er innerst inne. Redde for å skille oss ut. Redde for å ikke være god nok. Redde for hva andre mener om oss. Redde. Redde. Redde.

Og så lar vi oss styre av frykten. Vi legger lokk på den vi er. Vi vet at vi ikke er A4, likevel later vi som om vi er det. Er det rart at vi ikke føler at vi "passer inn" så lenge vi ikke tør å være den vi egentlig er?

Vi lengter etter å bli kjent med vår egen sjel. Vi ønsker å finne vår livsoppgave. Vi drømmer om å være "i flyt". Vi lengter etter å kjenne at våre dager og våre liv har mening. Vi lengter etter en ro, en følelse av å ha kommet på riktig hylle i livet. Noen føler seg tappet for energi i den hverdagen de lever.

I 10 år har jeg arbeidet tett på mennesker og hjulpet dem med deres indre utvikling. Så uendelig mange har under fire øyne sagt til meg: Dette har jeg ikke våget å fortelle noen, ... men jeg sier det til deg! Og så deler de fra hjertet de vakreste opplevelser de har hatt. Opplevelser som har endret deres tankesett og ofte deres liv. Viktige, gode spirituelle opplevelser.

Vi mennesker trenger å kunne stå i vår egen kraft. Den styrken finner du når du lever livet ditt slik du er ment å leve. Når du er den du er, og slutter å "late som" eller jobbe for å holde på en eller annen "fasade". Mange følsomme mennesker knytter seg til dyr. Dyrene aksepterer og elsker oss akkurat slik vi er. Ovenfor dyrene trenger vi ingen "fasade". Dyrene kan lære oss så uendelig mye, også om oss selv. Å kommunisere med dyr er givende og vakkert.

Til helgen møter jeg elevene på Dyretolkskolen igjen. Vi har det alltid så fint når vi møtes. Noen går skolen fordi de ønsker å arbeide som dyretolk i fremtiden. De aller fleste går skolen for sin egen del. De ønsker en dypere forståelse og kontakt med dyrene. De ønsker å lære mer om spiritualitet eller åndelighet. De er takknemlige for å få hjelp til å utvikle sine evner innen healing, sjelekommunikasjon, meditasjon og mye mer. De er reisende i indre opplevelser <3 Mange har funnet venner for livet på Dyretolkskolen. Og vet du hva det vakreste er? Folk "ser deg" på en annen måte når tør å vise den du egentlig er. De riktige menneskene kommer inn i ditt liv. Mennesker som ikke ønsker å holde en klam hånd over deg, men mennesker som ønsker at du skal vokse! Mennesker du har tillit til. Mennesker som har troen på deg. Mennesker du kan snakke åpent med.

Og jeg vet, at når de fleste elevene kom til skolen første gang, så følte de seg usikre. Redde for å ikke få det til. Redde for å mislykkes. Og så har jeg sett dem lære, vokse og utvikle seg. Finne en ro i seg selv. Lande i den de innerst inne er. Finne sin indre trygghet og kraft. Få et enda bedre og nærmere forhold til dyrene. Være seg selv 100 %. En vakrere menneskelig utvikling finnes ikke!

Ønsker du å delta på Dyretolkskolen så er du velkommen! Du er ferdig på skolen 2 år etter den datoen du begynner. Melder du deg på nå rekker du å bli med i helgen i Oslo hvis du ønsker det. Vi møtes 8 dager per år, resten av undervisningen er på nettet. Lurer du på om du er "god nok"? Er du redd for å ikke "få det til"? Slapp av, du er mer enn god nok akkurat som du er. Når du våger å bli kjent med din egen sjel vil opplevelser og bekreftelser komme til deg. Jeg og dyrene er her for å gi hjelp og veiledning.

De siste dagene har det også kommet noen nye påmeldinger til skolen. Jeg gleder meg til å bli kjent med også de nye elevene, og til det fine fellesskapet vi har!

Ønsker du å delta, så vit at du er varmt velkommen! Mer info finner du her: https://www.sisselgrana.no/kurs/dyretolkskolen/

Del hvis du vil <3

Mvh Sissel.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.