Web Analytics

PER DØR – IKKE

helse mennesker imellom selvutvikling Feb 06, 2018

Jeg har vært på et fint foredrag! Per Fugelli gikk bort den 13.09.2017. På vei mot døden har Per Fugelli skrevet den svært personlige boken "Per dør", som handler om å gå døden i møte. Samtidig handler boken mer om å leve enn å dø. Et av Pers siste ønsker var at sønnen Aksel skulle bringe hans bok, ord, budskap og håp rundt i landet.

Og for et fint foredrag det ble. Her ble det tårer og latter, alvor og humor. Aksel minnes sin far, leste fra boken, og viste rørende filmklipp fra Erik Poppes  kinofilm om Pers siste år. Filmklippene vi fikk se var så sterke og fine. Jeg gleder meg til å se filmen også.

Jeg kan varmt anbefale deg dette foredraget når Aksel kommer nær deg.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.