Web Analytics

ORD TIL ETTERTANKE FOR DET NYE ÅRET

healing helse mennesker imellom Dec 31, 2016
Året går mot slutten, og om noen timer kommer gode venner for å feire overgangen til 2017 sammen med oss. Det gleder jeg meg til!
 
Det er også tid for ettertanke. 2016 har vært et tøft år for mange. Også i det offentlige rom er det krevende tider. Mennesker som har blitt valgt til å styre over andre, har misbrukt makten sin. Slik har det vært til alle tider, men nå kommer mer og mer grums til overflaten. Vi lever i en tid der vi får se mer "bakenfor". Sannheten skal opp og frem. I den tiden vi lever i, når informasjonen ut til flere. Folk ser at ting ikke er slik det så ut som... Det er krevende og utfordrende, men det bidrar til å heve menneskenes bevissthet.
 
2016 har gitt meg mye læring. Mye på godt, og noe på vondt. Kanskje er vår største utfordring som mennesker, at vi tror at livet skal være "fint" og at problemene våre ikke burde vært der. Da glemmer vi hvor mye læring og utvikling som kommer til oss, nettopp fordi livet også byr oss på motvind og motbakker.
 
Livets motgang er med på å vekke mange spirituelt sett. Vi kjenner på en lengsel etter noe mer enn det ytre. Vi ønsker å bli kjent med oss selv, den vi dypest sett er. Vi bli så slitne av å la være! Vi blir så trøtte av å "spille skuespill" og "å opprettholde fasaden". Vi er lei av "prestasjonssamfunnet" og fokuset på alt vi "kan og vet". Vi lengter etter åpenhet og ærlighet, medmenneskelighet og respekt. Vi ønsker å gå dypere. Vi ønsker å komme til kjernen i oss selv og i andre.
 
Kanskje er 2017 året der du tar tak i de talentene du har. Kanskje 2017 er året for å våge? Hvis du ønsker spirituell utvikling har jeg ulike samlinger og kurs både som oppmøte og på nettet. Du er hjertelig velkommen om du vil!
 
2016 ble året der jeg startet å synge igjen. Etter å ha "dummet meg ut" med å synge falskt foran klassen på barneskolen gikk jeg inn i tre tiår der jeg var stille. Jeg sang ikke når noen kunne høre meg fordi jeg "visste" at jeg sang falskt og stygt. I 2016 startet jeg å synge igjen! Det har gitt meg så mye glede, og det har vært en ny og vakker uttrykksmåte for min sjel. Hvem skulle vel tro at jeg som i mer enn 30 år har overbevist meg selv om at jeg ikke kan synge, får lov til å starte det nye året med å synge i en begravelse sammen med fire andre?
 
Vi mennesker kan så mye mer enn vi tror. Vi har flere ressurser og talenter enn vi anerkjenner.
 
Jeg håper 2017 er det året der du tar dine "gaver" på alvor. Jeg går gjerne sammen med deg på veien hvis du ønsker å komme i en dypere kontakt med din sjel, den du innerst inne ER.
 
Jeg ønsker deg og dine et riktig godt nytt år!
 
Nyttårshilsen fra Sissel.
 
Del hvis du vil.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.