Web Analytics

OMPLASSERINGSHUNDEN VAR PREGET AV SIN FORTID

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd healing helse kunder sier Sep 07, 2016

Jeg tok kontakt med Sissel for å be henne snakke med hunden min, Bella Donna. Hun ble omplassert for tredje gang da hun kom til meg, og jeg har skjønt på henne at livet ikke har vært lett. Så da jeg hørte om Sissel bestemte jeg meg for å komme til bunns i mistankene mine. Det var en forferdelig sår samtale de hadde. Hunden min kunne fortelle at hun tidlig hadde blitt ødelagt. Sterke ord! Hun fortalte at hun hadde manglet trygghet, stabilitet og ro i livet sitt. Hun fortalte videre at hun bar med seg en stor sorg og sårbarhet, fordi at hun ikke hadde blitt elsket. Nederlagene hadde vært mange, og hun mistet gleden. Bella var svært takknemlig for at hun fikk komme til meg, for hun visste at jeg ville ha henne fordi jeg elsket henne. Hun spurte Sissel hvorfor mennesker fikk seg hunder, når de ikke kunne være glad i dem.

Hun fortalte også konkret om fysiske smerter og problemer med balansen. Hvis noen tviler – alt stemmer. Jeg VET at Sissel har snakket med hunden min (som forøvrig kun har blitt kalt for Bella, men som i samtalen med Sissel insisterte på at begge navnene hennes skulle brukes). Vennlig hilsen Hanne

Del gjerne <3

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.