Web Analytics

NÅR DYR FORTELLER AKKURAT DET EIERNE TRENGER Å HØRE

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk healing helse medium & telepati selvutvikling Mar 28, 2019

Jeg hadde snakket med familiens dyr. Under dyretolktimen var flere familiemedlemmer samlet rundt telefonen og hørte meg på høytaler.  De lurte på hva dyret ville si til hver og en av dem. Da jeg spurte dyret om datteren i familien, begynte jeg med en gang å myse. Jeg kunne kjenne hvor ubehagelig det var å åpne øynene mine helt.

-Pleier hun å myse? spurte jeg. Familien bekreftet at det stemte, hun brukte nemlig kontaktlinser, sa de.
-Da må det være noe galt, sa jeg. Jeg har kontaktlinser selv, og øynene skal ikke kjennes slik ut selv om man bruker linser.

Foreldrene var svært så fornøyde med at dette temaet kom opp. De fortalte at de i lang tid hadde mast på barnet sitt om å bruke kontaktlinsene som anbefalt. Men hun slurvet med bruken, og måtte myse hver morgen.

Jeg spurte henne hvor gammel hun var, og hun fortalte at hun var 18 år. -Da er du gammel nok til å forstå konsekvensene, sa jeg. Jeg ba jeg henne google hva som skjer hvis man slurver med linsebruken. Man kan få infeksjoner, og man kan til og med bli blind! Selv om man ikke merker ubehag ved å sove med kontaktlinser som man egentlig ikke skal sove med. så kan øynene ta skade av at de får for lite oksygen.

Ingen var overrasket da jenta lovte å skjerpe seg heretter.

Samtalene med dyr slutter aldri å forundre meg. Gang etter gang opplever jeg at de sier akkurat det eierne trenger å høre! Det var ikke bare foreldrene som var bekymret for datterens øyne og syn, det var dyret også! Dyr får med seg mye mer av samtalene i en familie enn mange tror.

Del gjerne. 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.