Web Analytics

MIN FANTASTISKE OPPLEVELSE DA BITTERHETEN OG ANGSTEN SLAPP TAKET

healing meditasjon & indre ro medium & telepati mennesker imellom selvutvikling Mar 14, 2018

Jeg hadde flyttet, eller rettere sagt rømt, til en annen  del av landet. Politiet, legen og krisesenteret hadde rådet meg til det, for at jeg skulle komme meg unna en voldelig mann. Jeg hadde med meg de to små barna mine. Jeg slet med posttraumatisk stresslidelse (PTSD) og jeg var full av angst.

Jeg var bitter. Det er ingen hemmelighet at jeg ønsket mannen en verst mulig skjebne. Jeg tenkte at jeg skulle ønske at han døde! En morgen satt jeg på bussen på vei til jobben. Jeg var full av spenninger og vonde tanker. Da hørte jeg en rolig og tydelig mannestemmene rett ved siden av meg som sa: Det er ikke deg han skal stå til ansvar for.... I samme sekund forsvant spenningene i kroppen min. Det var en utrolig god følelse.  Jeg snudde meg jo rundt når jeg hørte stemmen, men det var ingen som kunne sagt dette til meg.

Jeg hadde vært så full av spenninger i hele kroppen. Jeg hadde sovet med knyttede never i ca et år. Om morgenen våknet jeg med merker etter neglene mine inne i håndflatene.  Etter opplevelsen med stemmen som snakket til meg, følte jeg at alle spenninger rant ut av kroppen og forsvant ned på gulvet og vekk. Jeg husker at jeg tenkte at det var som en snømann som smelter om våren, bare mye  raskere. Jeg følte meg veldig rolig og glad etterpå. Endelig kunne jeg fokusere på livet mitt igjen.

I ettertid ser jeg at bitterheten min var ødeleggende for meg. Bitterheten var som en gift som spiste meg opp innenfra. Den og de vonde følelsene og tankene slapp taket der og da da jeg hørte stemmen. Det var som en renselse. Det var en fantastisk opplevelse som jeg aldri vil glemme. Det gav meg hjelp og trygghet. Det er godt å vite at noen gode krefter hjalp meg.

Jeg takker kvinnen som lot meg dele den sterke historie på bloggen min. Åndelige opplevelser kan være så sterke og gode, og forandre livene våre på et øyeblikk. Har du en historie du vil dele, kan du kontakte meg her 

Del gjerne. <3

 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.