Web Analytics

MANNEN LÅ PÅ SYKEHUS OG ØNSKET HEALING.

dyrevelferd landbruk mennesker imellom Jan 10, 2020

Jeg er så takknemlig for healingevnene mine. Vet du hva det vanskeligste spørsmålet jeg får er? Det er: "Hvordan kjennes det for deg når du gir healing?"

Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne når jeg får det spørsmålet. For det kjennes ikke på en bestemt måte, det oppleves ulikt fra gang til gang. Jeg kan fortelle om hendene mine som har føltes så varme at det nesten har vært vondt for meg. Jeg kan fortelle om opplevelser der jeg kjenner på min egen kropp hvor klienten har problemer. Jeg kan fortelle om intuisjonen min, som noen ganger har fortalt meg at klienten må tilbake i helsevesenet og utredes bedre, fordi viktige helseopplysninger er oversett.

Jeg kan fortelle at jeg har sett lys og gode energier som er der for å hjelpe og støtte. Jeg kan fortelle om så utrolig mye! Det er og blir en rekke individuelle historier om energiflyt og informasjonsflyt. Når jeg gir healing samarbeider jeg med gode krefter. De hjelper og støtter både klienten og meg. Hvem de er kan varariere. Jeg har mine egne gode hjelpere, og noen av dem er med "fast". Ofte kommer også klientens usynlige hjelpere på banen. Det er både rørende og sterkt å få oppleve det.

En gang ble jeg spurt om jeg kunne sende healing til en eldre mann som lå på sykehuset. Han hadde komplikasjoner etter en operasjon, og han ønsket healing fra meg. Jeg fikk opplyst hans navn og fødselsdato, og så sendte jeg gode energier til han.

Med ett ble jeg oppmerksom på henne, dama som puslet rundt han og stelte med han. Hun hadde en rørende omsorg for han. Hun fortalte meg at hun var død, og at sjelen hennes nå våket over han. Jeg forstod at hun var i familie med han, og jeg antok at hun var moren hans. Han kommer til å overleve sa hun, men han blir varig svekket etter det han er igjennom.

For at vi skulle forstå hvem hun var, ledet hun oppmerksomheten til nesa. Min egen nese føltes med ett merkelig ut, det var som om neseborene mine klappet sammen. Jeg fikk en følelse av at enten hadde hun hatt helseproblemer med sin egen nese, eller så kunne hun lett bli gjenkjent på grunn av den spesielle nesen sin.

Og ganske riktig. Ikke lenge etter at opplysningene var overlevert, fikk jeg tilsendt et bilde av moren hans. Det var ingen tvil, hun hadde en spesiell nese som var hennes kjennetegn.

Jeg har en sterk tillit til de opplysningene jeg får når jeg arbeider med evnene mine. Jeg tror hennes nærvær var viktig å formidle til familien.

Noen dager senere fikk jeg beskjed om at mannen var mye bedre. Det hadde vært en stor fremgang. Jeg vet at jeg må dele "æren" for det med både helsevesenet og ikke minst den kjærlighetsfulle moren som i sjeleform våket over sin kjære sønn.

Ja det er mye mellom himmel og jord. Heldigvis.

Vil du vite mer om healing med meg kan du lese her: https://www.sisselgrana.no/healing/

Del hvis du vil. 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.