Web Analytics

LIVSVEILEDNINGEN GA MEG RO OG SELVINNSIKT

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd healing kunder sier meditasjon & indre ro mennesker imellom selvutvikling Jan 22, 2017

Hei Sissel. Tusen takk igjen for livsveiledningstimen og dyretolktimen! Livsveiledningen ga både ro og selvinnsikt i lang tid etterpå. Det finnes en del rovdyr i skogen rett ved huset vårt. Minstepusen forsvant plutselig i juli som var, og etter det var jeg livredd for å slippe ut de andre kattene. Jeg bestilte livsveiledning av deg, og du minte meg på hvor viktig friheten og selvstendigheten er for en katt. Jeg er fortsatt bekymret når jeg lar kattene gå fritt ute, men jeg ser hvor lykkelige de blir av å sove på verandaen, klatre i trærne og jakte på mus - derfor er jeg glad for at jeg slo fra meg tanken om å ha de i en liten innhegning ute når vi bor såpass landlig til  Jeg lærte hvor viktig det er å la kattene få stå i sin kraft (og hvor godt det er for meg å gjøre det samme). Jeg fikk kvittet meg med mye av den dårlige samvittigheten ved å miste en pus (tenk om jeg hadde gjort det annerledes, hva om jeg bare hadde ...), og jeg fikk innsikt i hvor sterkt folk og dyr egentlig er knyttet sammen rent energimessig.

Under dyretolktimen fikk jeg bekreftelse på at den nye pusen vår, Nilla, har det bra hos oss  Du fikk opp symbolske hjerter fra Nilla til meg, og du kunne fortelle at Nilla føler hun endelig har "landet" og at hun hører hjemme med kjæresten min, resten av dyregjengen vår og meg. Det var også koselig å høre at Nilla ser på hunden vår, Lilly, som en slags morsfigur - Lilly tar veldig godt vare på Nilla!

Det beste ved disse samtalene var den enorme healingkraften som både Nilla og jeg fikk kjenne på. Jeg anbefaler alle å bestille en time hos deg. Godt for sjelen. Jeg gleder meg til neste gang! Hilsen Jane Elisabeth Tollefsen.

Tusen takk for varme ord Jane Elisabeth. Mvh Sissel.

Del gjerne. 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.