Web Analytics

LENGSELEN ETTER FRED

mennesker imellom selvutvikling Apr 14, 2018
Noe av det verste med å være klarsynt er at jeg ofte ser "spillet bak" en handling.
 
Det norske politikere i dag sier at er "nødvendig" og "fullt forståelig" gir ingen mening for meg. Jeg ser skuespillet. Jeg ser pengegriskheten. Jeg ser det avskyelige begjæret etter makt. Jeg ser posisjoneringen og rivaliseringen. Og jeg ser hvor uendelig lite et menneskeliv er verdt. Hvorfor er det OK å drepe mennesker som bor i land langt unna oss? Jeg forstår det ikke.
 
Når ble det logisk å fordømme en grusom handling ved å utføre en annen grusom handling?
 
Det er godt jeg ikke er politiker. Jeg trives ikke blant de maktglade. Men akk hvilket behov det er for åndelige mennesker i politikken. Vi trenger ledere som ønsker FRED.
 
Del hvis du vil.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.