Web Analytics

LEGENE UNDERSØKTE HJERNEN TIL ET MEDIUM – OG SKAPTE HISTORIE!

dyrekommunikasjon og dyretolk healing helse meditasjon & indre ro medium & telepati selvutvikling sjamanisme videoer Jan 31, 2016
Hjernen til the long island medium Theresa Caputo ble undersøkt av hjerneforskere mens hun kanaliserte. De så at hun ikke kunne hentet informasjonen hun fikk via sin egen tenkning.

"You changed a lot of lives today, you made history!" sier Dr. Oz til mediumet Theresa Caputo etter at legene har undersøkt hjernen hennes. Målingene av aktiviteten i hjernen når hun kanaliserer (kommuniserer med åndene) taler sitt tydelige språk. Det er tydelig at hun mottar beskjeder mens hun er i en meditativ tilstand, og ikke tenker ut beskjedene selv. Se filmsnutten:

https://youtu.be/E8qj0EPLwnQ

Vi som har disse evnene vet at budskapene vi mottar er ekte og at det er mulig å kommunisere på et dypere plan. Det er så flott at det forskes på dette, slik at vi kan forstå mer av hvordan det fungerer.

En stor takk til Theresa Caputo som går foran og tråkker vei

Del gjerne. 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.