Web Analytics

KOMMUNIKASJON MED DE DØDE OG HVORDAN DE KAN VISE SITT NÆRVÆR GJENNOM FINE TEGN

Jun 06, 2022
Kommuniserer du med døde mennesker og dyr? Ja det gjør jeg, og språket er telepati. Jeg har telefontimer med mange i sorg.
Når noen dør er det kun kroppen som dør. Sjelen lever videre. Relasjonen til de vi elsker kan fortsette, men på en annen måte.
 
Dessverre er det mange som ikke opplever noe «nærvær». Jeg husker en enke som synes det var leit at hun ikke merket kontakt med sin døde mann. -Kjenner du røyklukten hans, spurte jeg. Overrasket kunne hun fortelle at hun kjente lukten av sigaretter i mange merkelige situasjoner, hjemme, ute, i sosialt lag og på butikken. Steder hun visste at det ikke luktet røyk! Hennes kjære ektemann på den andre siden sendte henne lukten, for at hun skulle vite om hans nærvær.
 
Telepati er sansens språk. Noen ser den døde, noen hører lyder, noen føler og så videre. Ønsker du å lære telepati? Bli med på kursene mine. På Dyretolkskolen lærer du mye mer enn å kommunisere med dyr. Du lærer å bruke evnene dine til å komme i kontakt med hjelpere og sjeler rundt deg.
 
Nedenfor skal du få se noen vakre tegn en kunde fikk i forbindelse med begravelsen av hennes kjære hund. Hun har et gravsted for hundene sine, og nå begravde hun sin tredje hund der. Hun facetimet med datteren sin. Midt mellom gravene fikk hun se noe spesielt, og datteren tok et skjermbilde. Ser du hunden i bildet? De tre hundene var av forskjellige raser. Bildet av hunden i midten hadde trekk av alle tre.
Ser du tegnene på himmelen også? Skyen med hode og vinger?
 
Helt fantastisk synes jeg. Kunden min sier at bildene har vært til stor trøst. Hun tolker tegnene som at hundene har det godt der de er. Hun er takknemlig!
Døden er ingen slutt, døden er kun overgangen der man gir slipp på den fysiske kroppen og fortsette livet på sjeleplan. ❤
Jeg synes livet blir rikere og større når man åpner opp for dette. Man sørger også på en annen måte, som er mindre belastende. Det er godt å vite at de døde ikke er «borte». Man slipper følelsen av tomrom.
 
Vil du vite mer? Les mer om timer og kurs her på nettsiden min.
 
Del gjerne. ❤
 
Alt godt Sissel.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.