Web Analytics

KOMMUNIKASJON MED CHINCILLA

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk kunder sier Sep 07, 2016

Hei Sissel. Først vil Schnappi og Pilen sende deg en kjempestor takk. Du har gjort hverdagen deres veldig mye enklere. Dette er to chinchilla gutter som gjerne vil tilbake til deg…

Pilen fortalte deg at han hadde vondt i høyre skulder og at han belastet fremdelen skjevt. Da falt puslespillet på plass for oss og vi skjønte at det ikke var høydeskrekk han hadde og vi skjønte hvorfor han hadde oppført seg slik han hadde gjort. Så vi bestilte time hos en homeopat… Der fikk han også gå fritt på gulvet slik som hos deg. Han satt seg ved siden av henne (homeopaten) slik han gjorde hos deg, klar for å prate… Men han fant fort ut at hun ikke hørte han på samme måte som deg…. Men vi fikk i hvertfall medisiner til han og etter to dager løp han rundt, hoppet og spratt som han aldri har gjort før… Han storkoser seg!! Vi skal også ta han med til en osteopat for en fullstendig sjekk av muskler og skjellett.. For denne gutten elsker å hoppe..

Schnappi eller tøffen som han fortalte deg at han kalte seg har det også mye bedre etter at vi var hos deg… Han fortalte deg en historie hvor han trodde det var hans feil at han måtte dra fra sin tidligere familie/oppdretter som han var så glad i, at han ikke var bra nok..

Han fortalte deg at han trengte trygghet og han måtte få vite at han kunne få bli hos oss.. Vi nølte ikke et sekund på å love at han alltid skulle få bli hos oss…

Da vi dro fra deg Sissel var det første gang Schnappi sov hele veien hjem, jeg måtte til å med vekke han da vi komme hjem for at han skulle gå inn i buret… Jeg merker fremdeles at han er en følsom/sår gutt, men samtidig at han har blitt mye sterkere psykisk.

Ved å ha vært hos deg med gutta mine har jeg blitt bedre kjent med de, på en måte jeg aldri kunne ha blitt kjent med de uten å gå til deg.. Dette er også noe jeg vil anbefale til andre.

Jeg har gått et kurs hos deg og kommer til å gå på flere, dette er helt utrolig spennende, så lærer jeg også å lytte bedre til de søte små gutta mine…Mvh Grete Løfall Andresen

Bildet er illustrasjonsfoto.

Del gjerne <3

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.