Web Analytics

KOMMENTARER OG KRITIKK FRA NEGATIVE MENNESKER – OG MIN RESPONS

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk healing helse mennesker imellom selvutvikling Jan 31, 2016

-Men Sissel da. Hvorfor sletter du kritiske kommentarer? Tåler du ikke kritikk? En fremmed spurte meg om det på Facebook. Vedkommende var nok både litt overrasket og litt snurt over å se sine surmagede kommentarer forsvinne en etter en fra siden min. Ingen av kommentarene var rettet mot meg eller det faktiske arbeidet jeg gjør. Nei her handler det om at man skal stå til rette for at noen mennesker har en snevrere virkelighetsforståelse enn det jeg har.  Det handler om mennesker som VET hva som er RETT og hva som er GALT.

Jeg forstår heller ikke hvorfor noen klamper inn på andres facebookside med sine skitne støvler og etterlater mye griseri som "vertinnen" må rydde opp i. Det er ikke min skyld at vedkommende har hatt en "dårlig dag". Det hadde vært utenkelig å ringe på døra til en fremmed for å slenge ut spydigheter. Hvorfor er det da greit å gjøre det på Facebook? Hvor er forskjellen?

Nei jeg liker ikke kritikk. Jeg liker heller ikke såkalte "kritiske kommentarer". Men jeg elsker å stille spørsmål og forsøke å finne svar. Jeg elsker mennesker som evner å undre seg og reflektere. Jeg elsker å diskutere. Jeg elsker å gi og motta kunnskap. Jeg kan sitte i dagevis og utveksle erfaringer og kunnskap, det gir meg så uendelig mye. Men å ta imot andres sure oppgulp på nettet er ikke noe for meg. Det gir meg null og niks å skulle "diskutere" med slike mennesker. Det eneste jeg oppnår er å kaste bort tiden min. Derfor har jeg lav terskel på å slette kommentarer og blokkere mennesker som ikke evner å bidra positivt på siden min.

Jeg gjør ganske enkelt det samme på nettet som jeg gjør i mitt private liv. Jeg velger hvilke mennesker og hvilke energier jeg vil omgås med. Det er slett ikke alle energier jeg vil ha i livet mitt. Derfor luker jeg "ugress" i diskusjonstrådene. Nettrollene kan boltre seg andre steder enn på min side.

Takk til dere som bidrar positivt! Det er på grunn av dere og deres tilbakemeldinger jeg med glede deler det jeg gjør.

Del gjerne <3

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.