Web Analytics

KLOKE DYR FORSTÅR HVORFOR DE HAR KOMMET TIL MENNESKENE SINE

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk healing medium & telepati mennesker imellom selvutvikling sjamanisme Jan 31, 2016

Samtalene jeg har med dyr gjør meg ofte tankefull. Jeg husker katten som formidlet en dyp innsikt i hvorfor han hadde kommet til eieren sin. Pus formidlet at det var STOR avstand mellom eieren og hennes far. Avstanden var så stor at jeg faktisk trodde han var død. Det var han ikke, men de hadde ikke hatt kontakt på flere tiår. Pus sa at pappaen hennes hadde sendt katten til henne for at hun skulle få oppbacking, kjærlighet og trøst. Selv om han ikke med ord og i egen handling var i stand til å formidle dette, så ville hans sjel sørge for at datteren fikk omsorg, kjærlighet og glede i livet.

Faren greide nok ikke å være så snill mot datteren som han ville. Som menneske og mann var han for sta og kanskje også redd til å "rydde opp" i relasjonen, mens sjelen hans var både vis og snill. Det var viktig for han at datteren fikk kjærlighet.

Det er virkelig fascinerende hvilken klokskap dyrene besitter på sjeleplan. De har tilgang til så mange av de "usynlige båndene" mellom sjelene.

DEL GJERNE .
Mvh dyretolk Sissel - LIK facebooksiden min og få nye tanker om dyr.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.