Web Analytics

KJENNER DU SJELEN DIN, DET STEDET I DEG DER DU FINNER INDRE RO?

healing helse meditasjon & indre ro mennesker imellom selvutvikling Nov 09, 2016

En nydelig sjel hadde bestilt en selvutviklingstime med meg. Hun fortalte at hun kjente på stress og ikke greide å roe ned. Hun hadde lenge prøvd å hjelpe seg selv med positive tanker og meditasjon. Men når jeg mediterer, så flyr bare tankene tilbake til hverdagen min. Jeg får det ikke til, sa hun.

Jeg veiledet henne i en meditasjon som er laget for å gi indre ro. Underveis i meditasjonen er det flere gode øvelser. Jeg opplever at de har en beroligende og "rensende effekt" på mange.

Det var vakkert å få lov til å følge hennes prosess. Hun mediterte og arbeidet kjempefint. Hun gav slipp på relasjoner, og hun kom i kontakt med sin egen sjel. Hun sa at hun kjente på en ro og en fred, og hun nøt det.  Da vi var ferdige ba jeg henne ta det med ro resten av dagen, for hun hadde gjort et solid stykke arbeid. Senere den dagen fortalte hun at hun lå på sofaen og leste bok, og at det var lenge siden sist hun hadde hatt ro til det.

Vi moderne mennesker har mistet så mye. Vi lever travle liv, vi presterer i den ytre verden. Og så forsømmer vi den indre verdenen vår. Den vakreste verdenen av dem alle.

Jeg unner et hvert menneske å bli kjent med sin sjel. Det er å bli kjent med seg selv i kjærlighet og aksept. Hvis vi hadde fått lære dette på skolen, er jeg sikker på at verden hadde vært et bedre sted.

Del gjerne <3

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.