Web Analytics

KATTEN VISSTE AT HAN SKULLE FÅ HJELP OG GJEMTE SEG IKKE DA REISEBURET KOM FREM

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd healing helse kunder sier Jan 16, 2017

Hei Sissel. Jeg er veldig glad for at jeg valgte å bestille dyretolktime hos deg til begge kattene mine, Ollie og Stellar. Jeg fikk vite mye interessant om begge to, men samtalen har vært aller mest nyttig for Stellar, som ser ut til å ha fått et mye bedre liv etterpå. Først og fremst har han fått et nytt navn. Tidligere het han Stella, men i følge deg var han veldig tydelig på at han heter Stellar. Det føltes veldig riktig å endre navnet hans. Du reagerte også når du fikk vite at han kun var 6 år gammel, for når du kjente på kroppen hans hadde han smerter og mye spenninger i hele kroppen. Han har skjult det godt, så jeg har ikke visst om det, og syns det var vondt å høre at han har hatt det slik lenge. Du anbefalte en osteopat som kunne behandle Stellar, og vi fikk time hos ham noen uker etterpå. Stellar er en engstelig katt, og han pleier å gjemme seg når reiseburet kommer frem. Da jeg skulle ta ham med meg til osteopaten lå han rolig på badegulvet og ventet. Han klagde litt da buret ble lukket, men mye mindre enn han pleier. Han så ut til å nyte behandlingen, og osteopaten fant akkurat de samme spenningene som du hadde beskrevet.

Da vi kom hjem igjen så han ut til å være en helt ny katt, han løp frem og tilbake i gangen som for å prøve ut den nye kroppen sin og så ut til å ha fått massevis av ny energi. Han har pleid å sove på det varme baderomsgulvet, men etter behandlingen la han seg til å sove sammen med meg og Ollie. Han er mindre engstelig enn tidligere, og løper mer når vi er ute sammen. Dessverre tror jeg noen av spenningene er tilbake. Han har begynt å tilbringe enda mer tid på baderomsgulvet enn før, og sliter litt med å strekke ut begge beina. Nå vet jeg heldigvis hva jeg skal se etter, og jeg har bestilt ny time til osteopat. Han får også akupunktur jevnlig, og han reagerer veldig på de punktene som var knyttet til der spenningene hans sitter (og som er koblet til angst). Ollie, som ikke har spenninger og ikke er engstelig av seg, har fått nåler i de samme punktene og han reagerte ikke i det hele tatt.

Det er deilig å se at katten min har fått det såpass mye bedre etter at han fikk snakke med deg. Særlig siden jeg kun bestilte time fordi jeg var nysgjerrig på hva de kunne ha å si, og ikke fordi jeg trodde noen av de hadde smerter. Mvh Sandra Magnusson

Del gjerne. <3

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.