Web Analytics

KATTEN SOM LENGTET ETTER Å LIGGE PÅ DEN GRØNNE MATTEN

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd healing helse kunder sier natur Sep 26, 2017

Litt fra samtalen med Sissel. Jeg lurte på om Missi (katten min) hadde det bra. jeg lurte også på hvorfor hun tygger på klær, og om hun liker å være med oss i bil. Sissel kunne fortelle at det å tygge på klær var at hun koset seg, og det ville hun forsett med.
Missi er ikke glad for å kjøre bil (selve turen) men når vi kommer frem så føler hun seg som en prinsesse å får mye oppmerksomhet . Å at hun er glad vi er såpass mange dager der før vi kjører hjem. Foreldrene mine bor i Rogaland, og siden jeg bor i Østfold så det er noen timer med bil. :-) Første turen vi hadde med Missi så mjauet hun jevnt i 6-7 timer. Etter samtalen med Sissel, så mjauet hun ikke en eneste gang på hele turen tur/retur. :-)

Sissel kunne også fortelle at Missi savnet en grønn matte til å ligge på. Sissel lurte på om jeg hadde en grønn matte i huset. Jeg måtte tenke å gå litt å se, men det hadde jeg ikke. Jo, sa Sissel hun ligger litt høyt oppe og ser ned på denne grønne matta. Hun lengter etter å ligge på den..... Jeg tenkte, og så kom jeg på at det må være gresset ute! Missi fikk sjelden være ute «alene» fordi vi har hovedveien kloss inntil huset. Siden Missi bare er rett over året, så det hadde vi ikke helt klart å slippe henne ut.  Men nå etter samtalen er hun ute mange timer hver dag. Hun storkoser seg ute på den grønne matta! :-)

Jeg trodde jeg kjente min egen katt før, men nå kjenner jeg henne enda bedre! Så tusen takk for fin samtale Sissel.  Hilsen Siv Hilde Bøe. 

Sissel sier: Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre. Jeg har heller ikke glemt den grønne matten, som katten lå og så ned på og lengtet etter å ligge på. En fantastisk beskrivelse av gresset observert fra en "innekatt" i vinduet! Så fint å høre at Missi får være mye ute etter samtalen! Jeg ønsker deg og Missi alt godt videre.

Del gjerne. 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.