Web Analytics

KATTEN SOM GAV FAMILIEN EN HILSEN ETTER SIN DØD

dyrekommunikasjon og dyretolk meditasjon & indre ro medium & telepati mennesker imellom selvutvikling sjamanisme Aug 12, 2019

Vår elskede katt Bolla var død. Hun ble påkjørt bare 1 år gammel, og det var stor sorg i huset. Vi skulle begrave henne i hagen, og da vi akkurat hadde fått henne i jorda så vår yngste datter opp mot himmelen og sa: "Kjære Bolla gi oss et tegn at du er her hos oss." Like etter kom en stein på størrelse med en mango dalene ned på plenen kun meter fra oss! Det var helt spesielt, og vi var ikke i tvil om at vår kjære Bolla ønsket denne steinen på graven sin. Vi fikk gravert steinen, og den står på graven hennes.

Vi vil alltid huske Bolla med kjærlighet, og vi er så takknemlige for den spesielle opplevelsen vi fikk da steinen kom dalende til oss under begravelsen.

Tusen takk til Tone Madsstuen Mæland som lot meg dele historien med deg. En ting er sikkert: Det er mye mellom himmel og jord!

Del gjerne. <3

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.