Web Analytics

KATTEN SOM FORTALTE OM VENNEN SIN

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk Feb 27, 2018

Jeg snakket med en katt, og eieren lurte om hadde kontakt med en katt hun hadde mistet. Da jeg spurte om den savnede katten kjente jeg noe rart. Plutselig føltes det som om jeg fikk lagt en sal eller en kløv over ryggen min. Den føltes som den var en del av kroppen min. Det var en underlig følelse! Jeg forstod ikke hva det skulle bety.

Det gjorde eieren. Hun kunne fortelle at katten som var savnet var så rund i ryggen at den var høyest der!

Det er forunderlig hvordan opplysningene kan komme for at eieren skal forstå hvilket individ jeg snakker om. 

Del hvis du vil.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.